آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۳۵۱۹

آیفو: وضعیت صادرات آلمان به طور قابل توجهی بدتر شده

 نظرسنجی‌ها در آلمان، بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا حاکی است که با توجه به تداوم رشد منفی و رکود حاکم بر اقتصاد آلمان وضعیت صادرات این کشور هم بدتر شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، نظرسنجی انجام شده توسط موسسه آیفو آلمان نشان داد که در ژوئن ۲۰۲۳ وضعیت صنعت صادرات در آلمان، بزرگترین اقتصاد اروپا به طور قابل توجهی بدتر شده است.

شاخص انتظارات برای صادارت طبق اعلام آیفو در ماه ژوئن به منفی ۵.۶ واحد کاهش یافت که از سطح مثبت یک در ماه مه پایین‌تر بود و این پایین‌ترین سطح از نوامبر ۲۰۲۲ است.

کلاوس وولرابه، رئیس نظرسنجی آیفو می‌گوید: علاوه بر تقاضای ضعیف در بازار داخلی آلمان، اکنون شاهد سفارشات کمتری نیز از خارج هستیم که خبر بدی برای اقتصاد صادرات آلمان است.

گزارش منتشر شده توسط این موسسه حاکی از آن است که اغلب بخش‌ها انتظار دارند صادرات در 3 ماه آینده کاهش یابد، به استثنای صنایع پوشاک و نوشیدنی که انتظار رشد قابل توجهی دارند.

نه تنها انتظارات نسبت به صنعت صادرات در آلمان در ژوئن ۲۰۲۳ کاهش یافته، بلکه شاخص فضای کسب و کار ایفو نشان داد که وضعیت بخش تجاری آلمان برای دومین ماه متوالی با افول همراه بوده و این یعنی بزرگترین اقتصاد اروپا با نبردی دشوار برای رهایی از رکود مواجه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار