کد خبر:۱۰۹۷۱۲۶
سرهنگ چولکی خبر داد؛

پلمب ۷ شرکت بازاریابی شبکه‌ای و هرمی غیرمجاز

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا از پلمب ۷ شرکت بازاریابی شبکه‌ای و هرمی غیرمجاز خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ عبدالله چولکی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا اعلام کرد: در راستای طرح شناسایی و پلمب شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز و دسیسه‌های هرمی، مرحله چهارم این طرح با استفاده از امکانات و حداکثر توان پرسنلی و ظرفیت پلیس‌های تخصصی اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح به مدت شش روز در هفته گذشته به مرحله اجرا درآمد، افزود: در این خصوص ۲۹ نفر دستگیر و پنج شرکت بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز و دو مکان دسیسه‌های هرمی پلمب شدند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: بیشترین آمار دستگیری و کشفیات مربوط به استان‌های فرماندهی ویژه غرب تهران، همدان و مازندران است.

وی با بیان اینکه نحوه فعالیت شرکت‌های هرمی در سایت «ایران هشدار www.iranhoshdar.ir» اطلاع‌رسانی شده است، گفت: هموطنان می‌توانند با مراجعه به این سایت اطلاعات جامعی در خصوص فعالیت شرکت‌های هرمی کسب کنند.

چولکی با بیان اینکه نحوه فعالیت و اسامی شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای در سایت نتورک مارکتینگ www.networkmarketing.mimt.gov.ir و همچنین «ایران هشدار» اطلاع‌رسانی شده‌اند، تصریح کرد: شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای دارای مجوز فعالیت از وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند و هیچ‌گونه وابستگی و ارتباط دیگر اداری، مالی و تشکیلاتی با مراکز دولتی، قضائی و امنیتی برای شرکت‌های دارای مجوز و بازاریابان شاغل در شرکت‌ها وجود ندارد و هرگونه ادعا در این زمینه پیگرد قانونی خواهد داشت.

بر اساس گزارش پایگاه خبری پلیس، این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: ضمناً شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای مجاز به فعالیت دارای نماد اعتماد الکترونیکی از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به آدرس www.enamad.ir می‌باشند که شهروندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار