قرآن بايد به متن جامعه وارد شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، حبيب صدقي، هفتم مهرماه در مراسم شبي با قرآن به مناسبت ماه مبارك رمضان در روستاي زاوشت شهرستان بناب اظهار داشت: قرآن نبايد تنها منحصر به برنامه هايي چون مجالس ترحيم يا ماه مبارك رمضان شود.
وي ادامه داد: بايد آموزش قرآن و يادگيري آن در تمامي زمانها جزو برنامه هاي اصلي هر مسلمان واقعي باشد.
مسئول اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بناب از شوراها و بزرگان روستاها خواست تا نسبت به آشنايي نسل جوان با آموزه هاي ديني و قرآني همت كنند و در ادامه گفت: با پيشرفت كنوني علم، نبايد از قرآن عقب ماند؛ بويژه اينكه علوم قرآني بسيار وسيع و همانند دريايي عظيم هستند.
دبير شوراي فرهنگ عمومي شهرستان بناب با تاكيد بر اينكه قرآن بايد از قفسه هاي منازل به متن جامعه و زندگي افراد وارد شود، تصريح كرد: همچنان كه اعتقاد داريم قرآن تنها كتابي است كه تحريفي در آن رخ نداده است، بايد به فرموده پيامبر اكرم(ص) نيز عمل كرده و اهل بيت عصمت و طهارت(ع) را نيز از اين مقوله جدا نسازيم و همواره هر دو را مدنظر داشته باشيم.
صدقي با ذكر آيات و رواياتي از جوانان خواست تا براي موفقيت، قرآن و دستورات الهي آن را سرلوحه زندگي خود قرار دهند.
لازم به ذكر است، در اين مراسم معنوي كه با حضور اهالي روستاي زاوشت و در مسجد جامع اين روستا برگزار شد، قاريان قرآن به قرائت آياتي از كلام الله وحي پرداختند و در اين بين جوانان نيز مانند هميشه حضور پرشكوه و پرشوري داشتند./انتهاي پيام/