کد خبر:۱۰۹۸۵۳۱

تغییر مسیر تامین ارز تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار به رویه "واردات در برابر صادرات غیر"

براساس مکاتبات انجام شده محل تامین ارز تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار از رویه واردات در برابر صادرات خود در سامانه جامع تجارت صرفا به «ارز صادراتی غیر» تغییر پیدا کرده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با توجه به مکاتبه دفتر مقررات صادرات و واردات با مدیر کل دفتر فناوری داده و اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان توسعه تجارت، تغییر محل تامین ارز گوشی تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار صرفا برمبنای ارز صادراتی غیر جهت اعمال در سامانه جامع تجارت ابلاغ شده است.

در این مکاتبه آمده است که به پیوست تصویر نامه شماره ۹۳۷۰۷۴ مورخ ۱۴۰۲/۶/۱۱ معاون محترم برنامه ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت ایران در خصوصی تغییر محل تامین ارز گوشی تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار صرفاً به «ارز صادراتی غیر» جهت اعمال در سامانه جامع تجارت ارسال می‌گردد.

با توجه به این مکاتبه می‌توان دریافت که عملا مسیر واردات تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار که تا پیش از این صرفا براساس رویه واردات در برابر صادرات خود انجام می‌شد به واردات صرفا براساس ارز صادراتی غیر تغییر پیدا کرده است و به این ترتیب شاهد تغییر رویه واردات در برابر صادرات خود هستیم.

تغییر مسیر تامین ارز تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار به رویه

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار