به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین قناعی در آستانه برگزاری «همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس» خدمت رسانی به مجروحان در کمترین فاصله زمانی را یکی از اقدامات بی نظیر کادر درمان در دوران دفاع مقدس دانست و گفت: در آن دوران کادر درمان کمترین فاصله زمانی را با مجروحان داشت و هنگام عملیات، سولههای اورژانس در خط مقدم بود که وقتی رزمندگان پیش روی میکنند با فاصله بسیاری کمی به مراکز امدادی دسترسی داشته باشند.
وی با اشاره به این که پزشکان و کادر درمان، بیش از صد هزار عمل جراحی پیچیده را در دوران دفاع مقدس انجام دادند، بیان داشت: در «همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس» ضمن مرور فناوریهای سلامت در دوران دفاع مقدس، میزان آمادگی زیرساختها در برابر تهدیدهای آینده و جنگهای نوین و بیولوژیک بررسی میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به روزرسانی خدمت رسانی و حمایت از مجروحان با روشهای نوین را یکی از اهداف این همایش بیان کرد و افزود: امیدوارم با برگزاری این سلسله همایشها که در آینده نیز ادامه خواهد داشت، وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت مردم به همراه بهداری نیروهای مسلح، در صورت بروز حوادثی در آینده کشور، با کسب آگاهیهای لازم، با فوتی کمتر و کیفیت بهتر جان مجروحان را نجات دهند.
وی با بیان این که «همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس» با هدف مرور تجربیات بی نظیر گذشته و به کارگیری روشهای نوین در آینده برگزار میشود، اظهار کرد: در این همایش آنچه در تاریخ دفاع مقدس به صورت عملی و بی نظیر تجربه شده عنوان و بررسی خواهد شد.
«همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس» چهارشنبه ۵ مهرماه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.