آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۱۰۵۶
«جبران باسیل» تشریح کرد؛

توطئه برای ایجاددرگیری میان کشور‌های منطقه به جای مبارزه باتل‌آویو

رئیس جریان ملی آزاد لبنان به شکست نظامی توطئه تجزیه سوریه با هدف تجزیه نهایی منطقه به نفع رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از المیادین، «جبران باسیل» رئیس جریان ملی آزاد لبنان تاکید کرد که توطئه تجزیه سوریه از لحاظ نظامی با شکست روبرو شد.

وی در ادامه افزود: این توطئه در سال ۲۰۱۱ با هدف تجزیه سوریه و بی ثبات کردن لبنان در چارچوب یک طرح کلی برای تجزیه منطقه و به دست گرفتن کنترل کشور‌های مذهبی کوچک توسط رژیم صهیونیستی کلید خورد تا این کشور‌ها به جای آنکه با اسرائیل مبارزه کنند با یکدیگر درگیر باشند.

باسیل همچنین به تصمیم میشل عون رئیس جمهور سابق لبنان مبنی بر مشارکت ارتش این کشور در عملیات «فجر الجرود» در سال ۲۰۱۷ و شکست داعش با حمایت مقاومت و پشتیبانی سوریه در فراسوی مرز‌ها اشاره کرد.

وی تصریح کرد: ما شاهد ورود هزاران آواره سوری از گذرگاه‌های غیرقانونی با حمایت‌های بین المللی و تبانی‌های داخلی هستیم. تعداد آن‌ها بسیار بیشتر از ظرفیت و توان کشور ما شده است.

«عصام شرف‌الدین» وزیر مهاجرت در دولت پیشبرد امور لبنان پیشتر با انتقاد از مداخلات ضدانسانی کشور‌های غربی در ادامه حضور آوارگان سوری در لبنان گفت: جامعه جهانی در پرونده ابقای آوارگان سوری در لبنان شریک جرم است. بنابراین، تدارک ابتکاری دوجانبه میان لبنان و سوریه اجتناب‌ناپذیر است.

وزیر امور مهاجران در لبنان با تشریح تلاش این کشور برای تسهیل در روند بازگشت پناهجویان سوری به کشورشان گفت: موضوع کنترل مرز‌ها برای جلوگیری از ورود غیرقانونی آوارگان میان دو کشور با طول ۳۵۸ کیلومتر در شرایط کنونی عملاً غیرممکن است.

عصام شرف‌الدین به کمبود نیروی نظامی در کنترل نوار مرزی اشاره و بیان کرد: هم‌اکنون برای کنترل مرز‌ها به بیش از ۷ برابر از شمار کنونی نیرو‌های مرزبانی ارتش نیاز است و با توجه به بی‌ثباتی و چالش‌های اقتصادی، امنیتی و محیطی روزافزون مشابه با آنچه که این روز‌ها در اردوگاه «عین الحلوه» و درگذشته در اردوگاه «نهر البارود» می‌افتد عملاً کنترل مرز‌ها امکان پذیر نیست.

برچسب ها:
تل آویو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار