کد خبر:۱۱۰۱۶۶۶

تعزیرات آماده دریافت گزارش‌های مستند درباره احتکار خودروسازان

سازمان تعزیرات حکومتی آماده دریافت گزارش‌های مستند ارگان‌ها و نیز گزارش‌های مردمی درباره احتکار خودروسازان است تا پرونده را در یکی از شعب ملی خود مورد رسیدگی قرار دهد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شائبه دپوی غیرقابل توجیه و احتکار خودرو در پارکینگ‌های دو خودرساز بزرگ کشور با هدف کنترل قیمت و جلوگیری از کاهش قیمیت خودرو در بازار، از مدتی قبل در رسانه‌ها مطرح است.

اظهارنظر‌های برخی مسئولان هم بر این شائبه دامن زد که واکشن رئیس قوه قضاییه را در پی داشت و وی در جلسه این هفته شورای عالی قضایی به سازمان بازرسی کل کشور دستور داد تا موضوع مورد بررسی قرار بگیرد.

اما رئیس سازمان بازرسی اعلام کرد؛ بررسی‌های انجام شده از سوی بازرسان سازمان بازرسی کل کشور حاکی از احتکار خودروسازان نیست و خودرو‌های دپو شده دارای مشکلات استاندارد هستند.

اما یک مقام سازمان ملی استاندارد همچنان بر غیرقابل توجیه بودن دپو کردن خودرو‌ها در پارکینگ‌های خودروسازان را مورد تأکید قرار داد. مدیرکل دفتر تخصصی ارزیابی انطباق صنایع حمل‌ونقل و ماشین‌آلات سازمان ملی استاندارد پس از بازدید از پارکینگ‌های دو خودروساز بزرگ کشور (ایران‌خودرو و سایپا) گفت: خودرو‌های کوییک دپوشده در پارکینگ‌های سایپا و خودرو‌های رانا، پژوپارس، دنا و تارا دپوشده در پارکینگ‌های ایران‌خودرو مشکل تأییدیه استاندارد و مشکلی برای تحویل به مشتری ندارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار