آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۲۰۴۹

نامه قدردانی از رئیس‌جمهور برای بازگرداندن ۳۵۰۶ لوح هخامنشی

بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان، در حاشیه دیدار تشکل‌های دانشجویی با بهادری جهرمی، سخنگوی دولت نامه‌ی قدردانی از ریاست‌جمهوری را به وی ارائه داد.  
نامه قدردانی از رئیس‌جمهور برای بازگرداندن ۳۵۰۶ لوح هخامنشی

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سخنگوی دولت میهمان دانشگاه اصفهان بود و ضمن شنیدن صحبت‌ها و دغدغه‌های نمایندگان تشکلات دانشجویی استان، توضیحاتی در پاسخ به سوالات نظرات آن‌ها ارائه داد. 

بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان در این جلسه علاوه بر بیان انتقاداتی پیرامون مسائل دانشجویی و ارائه‌ی پیشنهاد نامه‌‌ای جهت تشکر از ریاست‌جمهوری، بابت بازگرداندن ۳۵۰۶ اثر باستانی به کشور در سفر به نیویورک، را تحویل سخنگوی دولت داد. 
در متن نامه آمده است: 

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران 
سلام علیکم؛ 
باتوجه به این‌که خبر بازگشت ارزشمند ۳۵۰۶ لوح باستانی لابه‌لای اخبار حضور درخشان تیم ریاست‌جمهوری در سازمان ملل به حاشیه رفت بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان، به عنوان دانشگاهی که بار مرجعیت علمی موزه داری در کشور را به دوش می‌کشد و همچنین مروج علوم مرتبط با میراث باستانی و فرهنگی کشور است، تلاش شما و همچنین وزارتخانه‌های مربوطه را در بازگرداندن این میراث گران‌بها به کشور ارج می‌نهد.

واضح است طی کردن روند حقوقی این مسئله و بازپس‌گیری این تعداد لوح باستانی از دولتی که به راحتی تعهدات و قراردادهای بین‌المللی‌ را زیرپا می‌گذارد کار دشواری است که علاوه بر دانش حقوقی نیازمند دستگاه دیپلماسی قوی نیز می‌باشد. به همین سبب بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان عملکرد این دولت در پیگیری و به ثمر رساندن سال‌ها تلاش حقوقی و دیپلماسی را شایسته تقدیر و تشکر میداند و از خدا برای شما در ادامه‌ی این مسیر استمداد میطلبد؛ امید است در تمام زمینه‌های مرتبط با فرهنگ و هنر و دانش علی الخصوص: اقتصادهنر، حل مسائل کارآفرینی، ارتباط هنر با علوم انسانی اسلامی که از چالش‌های جدی دانشجویان هنر است نیز شاهد نگاهی درست و اقدامات سنجیده و شکوهمند از این دست باشیم.

بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار