بارش باران و برف تهران در دو روز آينده
سامانه بارشي از اواخر فردا به كشورمان وارد شده و تراكم ابرها را در غرب و جنوب غرب كشورمان شاهد خواهيم بود، كه براي استان تهران در دو روز آينده باران و برف پيشبيني ميشود.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، نقشه هاي پيش يابي هواشناسي نشان ميدهد كه از اواخر روز سه شنبه سامانه بارشي از غرب و جنوب غرب وارد كشور خواهد شد و به تبع اين، روز چهارشنبه نيمه غربي و روز پنجشنبه علاوه بر نيمه غربي، استانهاي واقع در مركز و جمعه نوار شمالي تحت تاثير اين سامانه قرار مي گيرد.
بر اساس اين گزارش، براي مناطق سردسير بارش برف و مناطق گرمسير باران و وزش باد و سپس كاهش دما پيش بيني مي شود.
از فردا تراكم ابر در تهران افزايش يافته و احتمال بروز بارش بارندگي برف و باران همراه با ورزش باد براي دو روز آينده هواي تهران پيش بيني مي شود.
اين گزارش حاكي است، فردا كمينه و بيشينه دما در تهران به ترتيب هشت و دو درجه خواهد بود كه در روز چهارشنبه هوا سردتر شده و تا منهاي يك درجه خواهد رسيد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰