آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۸۱۰۱

جایزه مردمی «باب الرضا»

جایزه مردمی «باب الرضا»، باهمکاری جشنواره مردمی فیلم عمار و میزبانی اهالی محله قلعه خیابان مشهد برگزار می‌شود.
جایزه مردمی «باب الرضا»

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی عمارفیلم؛ جایزه مردمی «باب الرضا»، باهمکاری جشنواره مردمی فیلم عمار، پاسداشت مردمی خدمت به زائرین امام رضا (علیه‌السلام) به میزبانی محله قلعه خیابان به عنوان مسیر ورود حضرت از مرو به مشهد مقدس می‌باشد.
این جایزه مردمی با موضوعات خاطرات خدمت به زائرین (ویژه خادمین موکب‌ها) و خاطرات دریافت خدمت از موکب‌ها (ویژه زائرین) در قالب‌های متن، صوت، عکس و فیلم برگزار گردیده و به برگزیدگان نشان ویژه خدمت اهالی محله قلعه‌خیابان به علاوه تبلت، گوشی و ساعت هوشمند اهدا می‌گردد.
علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا ۲۰ آذر ۱۴۰۲ پس از ثبت‌نام در سایت جشنواره مردمی فیلم عمار به آدرس AmmarFilm.ir به شناسه BobAlRezaAward@ در پیام‌رسان‌های بله، ایتا، روبیکا و شاد ارسال نمایند.
جهت ثبت‌نام در جایزه مردمی «باب الرضا»، اینجا کلیک نمایید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار