آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۸۱۵۴
اقبالی در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

ابتلا به بوتولیسم با بوتاکس معده/بوتاکس معده از نظر درمانی اثر بخش نیست+فیلم

دکتر فولاد اقبالی گفت: عمل بوتاکس معده از نظر انجمن جراحی چاقی در دراز مدت و حتی در کوتاه مدت نیز سود بخش نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اضافه وزن و چاقی از بزرگترین دغدغه‌های عده‌ی زیادی از افراد دنیا است، چراکه چاقی باعث ایجاد اختلالات زیادی می‌شود. هر فرد متناسب باشرایط جسمی و اجتماعی خود برای لاغر شدن به دنبال روش‌های مختلفی اع از رژیم و ورزش مناسب و یا جراحی‌های چاقی است. یکی از روش‌های لاغری که مدتی اس تبلیغات درباره آن زیاد شده و افرادی نیسز جهت لاغر شدن از آن استفاده می‌شود بوتاکس معده است. در رابطه با بوتاکس معده گفته می‌شود که روشی است که می‌تواند به کم کردن اشتها کمک کند و تایم سیر بودن فرد را طولانی کند، اما چیز زیادی از تحقیقات منتشر شده و مخاطرات این روش گفته نمی‌شود.

در همین راستا دکتر فولاد اقبالی، عضو انجمن جراحی چاقی کشور و جراح ممتاز از کنفدراسیون بین المللی جراحی چاقی و متابولیک در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون فراگیر شدن تبلیغات بوتاکس معده اظهار داشت: متاسفانه یک تبی در جامعه، در رابطه با بوتاکس معده رایج شده است که بدون وجود شواهد بالینی و مطالعات و کارآزمایی‌های بالینی این کار انجام می‌شود.

او در ادامه گفت: چند متاآنالیز در دنیا منتشر شده است که استاد کرمان ساروی آن‌ها را آنالیز و ارائه کرده‌اند. این متاآنالیز‌ها که در واقع جمع‌آوری کارآزمایی‌های بالینی است که در دنیا انجام شده است، به خوبی نشان می‌دهد که این روش از نظر درمانی اثر بخش نیست.

اقبالی افزود: ۶۰ مورد بوتولیسم فقط با تزریق بیش از حد این ماده در قسمت انتهایی معده که دریچه‌ی پیلور است گزارش شده است که بسیار خطرناک است.

این عضو انجمن جراحی چاقی کشور در رابطه با دیگر عوارض این عمل گفت: سوراخ شدن‌های معده و اثنی‌عشر، نشت آن و متعاقب آن عوارض عفونی گزارش شده است.

دکتر اقبالی تاکید کرد: در نهایت و در یک کلام، عمل بوتاکس معده از نظر انجمن جراحی چاقی در دراز مدت و حتی در کوتاه مدت نیز سود بخش نیست. همچنین از نظر انجمن چاقی و IFSO این عمل مورد تایید نیست.

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار