آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۱۰۲

شهادت ۱۶ فلسطینی در جنایت جدید رژیم صهیونیستی در خان‌یونس

در جدیدترین موج جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، دست‌کم ۱۶ فلسطینی در حملات هوایی به خانیونس به شهادت رسیدند.

به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، در جدیدترین جنایت رژیم صهیونیستی در نوار غزه، ۱۶ فلسطینی در حملات هوایی سحرگاه امروز به خانه‌های مسکونی در خانیونس در جنوب شرقی نوار غزه به شهادت رسیدند.

بر اساس گزارش منابع فلسطینی، در این حملات چندین خانه مسکونی از جمله خانه خانواده «الاسطل» هدف بمباران جنگنده‌های رژیم اشغالگر قرار گرفته و ویران شدند.

در خبری دیگر، خانه مسکونی خانواده «فوده» در منطقه «بشیت» واقع در اردوگاه «بیبنا» در جنوب رفح هدف حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت. در این حمله سه کودک فلسطینی شهید و شمار زیادی زخمی شدند.

جنگنده‌های رژیم اشغالگر همچنین یک خانه مسکونی را در خیابان «العجارمه» در اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه بمباران و شماری را مجروح کردند.

در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به خانه‌های مسکونی فلسطینیان در منطقه «عزبه عبد ربه» در شمال نوار غزه هم چندین نفر زخمی شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار