به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امین حسین رحیمی روز یکشنبه در سومین نشست کارگروه حقوقی قضایی ایرانیان خارج از کشور با اشاره به شرایط وخیم مردم غزه و جنایات بیشمار رژیم صهیونیستی در این منطقه، اظهار داشت: رژیم اشغالگر و غاصب اسرائیل پیش چشم دولتها و نهادهای مدعی حقوق بشر و در سایه سکوت شورای امنیت و سازمان ملل متحد شبانه روز در حال کشتار وحشیانه زنان و کودکان بیدفاع و مظلوم غزه است.
رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود کارگروه حقوقی قضایی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور و وظیفه این کارگروه را بسیار مهم و اثرگذار برشمرد و افزود: قریب به اتفاق ایرانیان خارج از کشور که جمعیت قابل توجهی هستند، دل در گروه میهن دارند و دلسوز کشور هستند. ایرانیان خارج از کشور به مثابه فرصتی ارزشمند برای توسعه و گسترش فرهنگ ایرانی در جهان هستند که این موضوع نباید نادیده گرفته شود.
رحیمی، وظیفه شورای عالی ایرانیان خارج از کشور را حمایت از این هموطنان و کارگروه حقوقی قضایی را جزو مهمترین ارکان هشتگانه این شورا برشمرد و گفت: حل و فصل مسائل حقوقی و قضایی ایرانیان خارج از کشور توام با اعتمادسازی و شفافیت همچنین تسهیل تردد آنها میتواند زمینهساز سرمایهگذاری آنان در کشور و کمک به بالندگی و رشد ایران باشد.
معاون حقوق بشر و امور بینالملل وزیر دادگستری نیز در این نشست با اشاره به اهتمام جدی اعضای کارگروه حقوقی قضایی در تهیه و تنظیم لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور گفت: امیدواریم این لایحه که برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شده، هرچه سریعتر تصویب و در قالب قانون ابلاغ شود تا از ظرفیتهای پیش بینی شده در آن برای ارائه خدمات بهتر به ایرانیان خارج از کشور استفاده شود.
عسکر جلالیان بر لزوم رفع خلأهای موجود و فعالسازی هرچه بیشتر کارگروه حقوقی قضایی ایرانیان خارج از کشور تاکید و اظهار امیدواری کرد با اصلاح آییننامه این کارگروه، شاهد گسترش فعالیتها و برنامهها در حوزه حقوقی قضایی ایرانیان خارج از کشور باشیم.
براساس این گزارش در این نشست که با حضور نمایندگان اتحادیه کانونهای وکلای دادگستری، مرکز امور حقوقی بینالملل ریاست جمهوری، مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه، معاونت کنسولی مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه، دادستانی کل کشور، پلیس بینالملل فراجا و کانون وکلای دادگستری مرکز برگزار شد، اعضای کارگروه درباره اصلاح آییننامه کارگروه، وظایف و برنامههای پیشرو به بحث و تبادل نظر پرداختند.