کد خبر:۱۱۱۱۳۰۰
در بیانیه ارتش آمد؛

آزادسازی سوسنگرد نقطه عطفی در ۸ سال دفاع مقدس بود

حماسه غرورآفرین آزادسازی سوسنگرد که با تکیه بر مقاومت، ایثار و ازخودگذشتی رزمندگان اسلام، در ۲۶ آبان ماه سال ۱۳۵۹ انجام شد و نقش کلیدی در ادامه جنگ داشت و نقطه عطفی در ۸ سال دفاع مقدس بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت ۲۶ آبان ماه سالروز آزادسازی و شکست حصر سوسنگرد، بیانیه‌ای صادر کرد.

متن کامل این بیانیه به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

حماسه آزادسازی سوسنگرد از عنایات باری‌تعالی به رزمندگان اسلام و مصداق بارز «وَیَنصُرَکَ اللَّهُ نَصْرًا عَزِیزًا» بود که پس از فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «سوسنگرد باید تا فردا آزاد شود» با هدایت و راهبری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رقم خورد.

حماسه غرورآفرین آزادسازی سوسنگرد که با تکیه بر مقاومت، ایثار و ازخودگذشتی رزمندگان اسلام و همدلی و مشارکت مردم و غیورمردان نیرو‌های مسلح اعم از خلبانان تیزپرواز نیروی هوایی، رادار‌ها و موشک‌های پدافند هوایی، خلبانان شجاع هوانیروز و همراهی و همدلی پاسداران غیور سپاه استان خوزستان و نقش بی‌بدیل لشکر ۹۲ زرهی خوزستان در ۲۶ آبان ماه سال ۱۳۵۹ انجام شد، نقش کلیدی در ادامه جنگ داشت و نقطه عطفی در ۸ سال دفاع مقدس بود.

حماسه‌سازی رزمندگان اسلام در شکستن محاصره سوسنگرد موجب تغییر سرنوشت نبرد‌های بعدی دراین منطقه شد، چرا که تصرف سوسنگرد به منزله اشغال خوزستان بود و در صورت موفقیت دشمن در اشغال سوسنگرد، شهر اهواز مورد تهدید جدی قرار می‌گرفت، اما پس از شکست محاصره سوسنگرد، ارتش بعث حالت «دفاعی» به خود گرفت و به ایجاد مواضع مستحکم پدافندی اقدام کرد.

روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت یاد و خاطره امام عزیز و راحل، شهدا، ایثارگران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و سالروز عملیات آزادسازی سوسنگرد و تجدید میثاق با فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی) اعلام می‌دارد کارکنان ارتش همواره آموخته‌های دفاع مقدس را سرلوحه خود قرار داده و در صورت خطای دشمنان، درس فراموش ناشدنی به آن‌ها خواهند داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار