به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، پاویون شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاه وتکس دبی برای اولین بار بر اساس مدل کنسرسیوم و تحت برند مشترک witec (Water intelligent tech consortium) در حوزه آب اجرا شد.
مرتضی تقوایی حسین زاده، مدیر کنسرسیوم پاویون شرکتهای دانش بنیان در خصوص چند و، چون این پاویون گفت: این کنسرسیوم شبیه به یک برنامه راه حل کلی، همه اجزای یک حوزه هوشمندسازی را در برمی گیرد. این اجزا شامل سه فاز است؛ فاز اول، طراحی بیسیک دیزاین از قبیل بحثهای GIS هیدرولیک مدل ها، کالیبراسیون مدل، سنسور جابجایی و طراحی سیستمهای تله متری و تله کنترل را شامل میشود. فاز دوم در خصوص تجهیزات و بحث سنسورها و سومین فاز بحث جمع آوری اطلاعات و ارسال اطلاعات با RTO ها، اتاقهای دیس پچینگ، اتاقهای سرور و نهایتا بحث هوشمندسازی شبکه است که توزیع بهینه آب، شبکه فشار، آب بدون درآمد اتفاقات و انرژی و حوزه تعمیر و نگهداری را پوشش میدهد.
وی افزود: این برنامه راه حل کلی با سه فاز تخصصی توسط شش شرکت دانش بنیان و فناور در حال انجام است.
فرصت تبادل نظر با متخصصان بین المللی و بررسی آخرین فناوریها در حوزههای مختلف نیز در نمایشگاه وتکس از طریق سمینارهای تخصصی و میزگردهای حاشیه نمایشگاه فراهم شد.
گفتنی است، سید محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان آب، اقلیم و محیط زیست و سلیمانی، سرکنسول ایران از پاویون شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاه وتکس بازدید کردند.
این نمایشگاه از ۲۴ تا ۲۶ آبان ماه در دبی برگزار شد.