کد خبر:۱۱۱۲۰۴۰
سهیل اسعد در گفت و گو با دانشجو:

قالب و فرم‌های جدید فضای مجازی تأثیر رسانه‌ای بیشتری دارند / به جای صدور گفتمان به دنبال مبادلات فرهنگی با جهان باشیم + فیلم

دبیر چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با بیان اینکه قالب‌‎های تولیدی در فضای مجازی مثل پادکست تأثیر بیشتری در رسانه دارد تأکید کرد: در جهان امروز باید به دنبال مبادلات فرهنگی باشیم و به مجرد صدور گفتمان معتقد نیستم.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - سید رضا میرجعفری، سهیل اسعد در حاشیه نشست خبری عمار چهاردهم در پاسخ به پرسش خبرنگار دانشجو در مورد تأثیر رسانه‌‎ای قالب‌‎های جدید فضای مجازی در چهارهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: در فضایی که حداقل دغدغه ما به عنوان عمار و دغدغه‌های گفتمان انقلاب اسلامی است فرم و قالب‌های ایجاد شده در فضای مجازی نسبت به رسانه‌های استاندارد و سینما تأثیر بیشتری دارند. 

دبیر جشنواره عماره چهاردهم در مورد شبکه توزیع رسانه‌ای در سطح بین الملل هم توضیح داد: اگر عقیده داریم هویت انقلاب جهانی است و دغدغه‌های انسانی دارد و از سمت دیگر در مورد امنیت معتقدیم دنیا مرز ندارد، باید بپذیریم که وارد تعامل شویم و تجربه اثبات کرده باید رفتار مبادلات و تعاملات فرهنگی را پیش بگیریم.

وی در پایان گفت: وقتی از مبادلات فرهنگی حرف می‌زنیم از نوعی نگاه حرف می‌زنیم نه تکنیک، موضوع این است که باید با جهان پل ارتباطی داشته باشیم و  نگاه بالا به پایین صرف نداشته باشیم.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار