آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۲۳۶
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی مطرح کرد

رصد فرایند الحاق به محدوده شهر‌های خراسان شمالی به صورت هفتگی

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: الحاق به محدوده شهر‌های استان برای افق ۲۰ ساله از اولویت‌های این اداره کل است و برای این کار فلوچارتی تهیه کردیم که فرآیند الحاق به صورت هفتگی رصد خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سیدعلی میرکریمی در جلسه شورای مسکن شهرستان راز و جرگلان، اظهار کرد: در شهر راز بیش از ۴۰۰ نفر، در شهر غلامان ۲۰۰ نفر و در شهر یکه‌صعود نیز ۴۰۰ نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند و در افق ۲۰ ساله در شهر راز نیاز به الحاق ۸۰ هکتار زمین، برای شهر غلامان ۵۰ هکتار و برای شهر یکه‌صعود نیز به ۴۰ هکتار زمین نیاز داریم.

وی عنوان کرد: هدف، توسعه متوازن شهر‌های استان متناسب با رشد جمعیت شهری و توجه به موضوعات آمایش سرزمین است که این موضوع نیاز به همکاری و همراهی تمامی دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های صاحب زمین و مردم دارد.

وی افزود: همچنین براساس سخنان ریاست جمهوری، در تحقق طرح نهضت ملی مسکن همه دستگاه‌ها موظف به همراهی و انجام وظایف مربوط به حوزه خود بوده و اداره کل راه و شهرسازی در این مسیر دست تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار اصلی دولت خدمتگزار را به گرمی می‌فشارد.

میرکریمی ادامه داد: نباید از تقویت زمینه‌های تعامل میان دستگاه‌ها غافل شد چرا که در صورتی می‌توان موانع اجرایی طرح‌های یک شهرستان را مرتفع کرد و بر مشکلات فائق آمد که تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در تعامل، همدلی و هماهنگی خوبی باشند.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی به برنامه‌ریزی و تلاش مضاعف برای سرعت بخشیدن در روند اجرایی پروژه‌ها تاکید کرد و گفت: همت و غیرت به همراه تلاش و کوشش تمامی دست‌اندرکاران برای اتمام پروژه‌ها ستودنی است.

مهدی رشیدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی نیز در جلسه شورای مسکن این شهرستان گفت: اولویت ما در واگذاری زمین ابتدا به صورت ویلایی است و از هم اکنون باید به فکر خدمات زیربنایی این سایت‌ها بود و همزمان با احداث مساکن، خدمات زیربنایی نیز انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار