آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۷۵۰۵
وحیدی خبر داد؛

تقویت سیستم‌های پایش تصویری در جاده‌ها

وزیر کشور گفت: سیستم های پایش تصویری در جاده ها باید تقویت شوند.

به گزارش گروه اجتماع یخبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور صبح امروز در حاشیه طرح زمستانه پلیس راهور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در کشور حدود ۵ هزار نقطه حادثه خیز داریم (حدود ۳ نقطه حادثه خیز در جاده‌ها و دو هزار نقطه در شهرها) که ۷۰۰ نقطه حادثه خیز باید به صورت اورژانسی رفع حادثه شوند.

وی با اشاره به تردد خودرو‌های شوتی (خودرو‌های حمل قاچاق) در جاده‌های کشور، گفت: متأسفانه خودرو‌های شوتی در برخی جاده‌های کشور با سرعت فراوان حرکت می‌کنند و به دستورات و هشدار‌های پلیس توجهی نمی‌کنند و برای خود و دیگر هموطنان در جاده‌ها حادثه ایجاد می‌کنند که باید با این افراد به شدت برخورد شود.

وزیر کشور بیان کرد: سیستم‌های پایش تصویری در جاده‌ها باید تقویت شود و توان پهپادی راهور باید ارتقا پیدا کند که این مهم هماهنگی بین دستگاه‌های دولتی و امدادی را طلب می‌کند.

وحیدی خطاب به مردم گفت: رانندگان باید قوانین راهنمایی و رانندگی را بیشتر از قبل رعایت کنند تا شاهد تصادفات دلخراش در جاده‌ها نباشیم؛ البته که ایمنی خودرو‌ها و ایمنی جاده‌ها باید افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات جاده‌ای در کمیسیون ایمنی راه‌ها مطرح می‌شود و برای حل آن‌ها تصمیم گرفته می‌شود، گفت: برخی ازا ین مشکلات نیاز به منابع مالی دارند و برخی دیگر اهتمام دستگاه‌ها به ویژه وزارت راه را برای حلشان در پی دارند.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ایمنی خودرو‌های ایرانی افزایش یافته است یا خیر گفت: سازمان استاندارد و وزارت صمت باید بر ایمنی خودرو‌ها نظارت کنند و خودروسازان باید ضوابط استانداردی خودرو‌ها را رعایت کنند.

وحیدی ادامه داد: در گذشته مواردی بوده است که خودرو‌ها ایمنی لازم را نداشته و پلیس راهور از شماره گذاری آن‌ها جلوگیری کرده است چرا که هیچ چیز نمی‌تواند جان مردم را به خطر بیندازد.

وی در پایان تاکید کرد: دستگاه‌های نظارت کننده و کنترلی باید نظارت بیشتری بر ایمنی خودرو‌های ایرانی و عملکرد خودروسازان داشته باشند.

برچسب ها:
وحیدی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار