به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست مشاوران زن دستگاههای اجرایی در ارتباط با دومین کنگره ملی زنان تأثیرگذار بیان کرد: هم افزایی و هم اندیشی در موضوع برنامههای کنگرهی ملی بانوان تأثیر گذار معرفی بانوان تأثیر گذار دستگاه مربوطه؛ ارائه فهرست دستاوردها و میزان مشارکت دستگاهها در نمایشگاه دستاوردهای حوزهی زنان از جمله برنامههای این نشست بوده است.
وی افزود: تقویت جریان انقلابی بانوان، معرفی بانوان نخبه بدون سوگیریهای مختلف، توسعه فرایند شناسایی زنان، فراهم سازی زمینه ارتباط بین نخبگان و کنشگران برای پوشش خلأها در جامعه زنان و ایجاد گفتمان صحیح در حوزه زن و خانواده از جمله اهداف این کنگره است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: امسال این کنگره با سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی همراه شده و همچنین حوادث غزه و شهادت بانوان و کودکان در غزه را شاهد هستیم، به همین جهت موضوع مقاومت از موضوعات محوری امسال است.
خزعلی ادامه داد: این کنگره در ادامه کنگره ملی زنان که سال گذشته برگزار و منجر به شناسایی ۱۴ هزار بانوی تأثیر گذار شد، برگزار میشود.
وی افزود: این کنگره در هشت کارگروه، کارگروههای علمی و پژوهشی، کارگروه حکمرانی، کارگروه گفتمان سازی، کارگروه اقتصاد و کارآفرینی، کارگروه اجتماعی و فرهنگی، کارگروه هنر و کارگروه ورزش و سلامت، فعال شده است.
خزعلی تاکید کرد: در کنگره ملی بانوان تأثیرگذار نگاه این است که اقشاری که کمتر دیده شدهاند را ببینیم، محیطهایی که بانوان در آنها تأثیرگذاری خرد و کلان دارند مورد توجه خواهند بود.
خزعلی اظهار داشت: در این کارگروهها بنا داریم با شناساندن زن مسلمان از عظمت زنانگی آنان در حیطههای گوناگون تقدیر کنیم تا الگوسازی برای اعتلای خانواده به کیفیت جامعه منجر شود.
خزعلی با اشاره به اینکه در این کنگره رهبری و مدیریت خلاقانه بانوان در کنار نقش آنان در خانواده مورد توجه قرار میگیرد، بیان کرد: داوری در این کنگره به صورت جمعی صورت میگیرد.