
کد خبر:۱۱۲۰۱۷۸
روایت مادران شهدا از دیدار با «حاج قاسم» به میزبانی فاطمه افشاریان
«مهمان داریم» از شنبه اول دی ماه حوالی ساعت ۱۹ به مدت یازده شب میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «مهمان داریم» عنوان برنامهای است به تهیه کنندگی و کارگردانی مصطفی هیودی که در آستانه چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها روانه آنتن شبکه دو میشود.
این برنامه مجموعهای است از روایتهای شنیدنی مادران شهدا از دیدار با سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به میزبانی فاطمه افشاریان که در ۱۱ قسمت ۳۵ دقیقهای تهیه و تولید شده است.
«مهمان داریم» از شنبه اول دی ماه حوالی ساعت ۱۹ به مدت یازده شب میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود. تکرار این برنامه روز بعد حوالی ساعت ۱۱:۱۵ دقیقه است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.