کد خبر:۱۱۲۰۲۸۹

کاروان «هفت بحرهنر» به کرمان می‌رود/ تجلیل از اصحاب فرهنگ و هنر

همزمان با فرا رسیدن سالروز حادثه زلزله دلخراش بم، آیین تجلیل از اصحاب فرهنگ، هنر و فعالان قرآن و عترت این شهرستان در قالب پروژه «کاروان هفت بحرهنر» برگزار می‌شود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی صندوق اعتباری هنر، در سالروز زلزله ناگوار بم و با هدف گرامیداشت یاد و نام هنرمندان این دیار داغدار، مراسم تجلیل از اصحاب فرهنگ و هنر بم در روز دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲ با حضور مدیرعامل صندوق اعتباری، مسئولان محلی و اصحاب فرهنگ و هنر در سالن پرستو ارگ جدید بم برگزار می‌شود.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام گرفته مقرر شده تا تمرکز حضور فقط مختص هنرمندان و نامداران تهران نباشد بلکه هنرمندان شاخص استانی، شهر‌ها و شهرستان‌های تابعه استان‌ها نیز همراه با خانواده‌های خود در این‌گونه مراسم‌ها حضور داشته باشند.

فراهم‌کردن زمینه دیدار و ارتباط نزدیک هنرمندان جوان با نامداران حوزه فرهنگ و هنر و معرفی شهر‌های خلاق و دارای ویژگی‌های خاص فرهنگی و هنری همراه با تکریم هنرمندان پرورش یافته در این شهر‌ها از جمله اهداف برگزاری این مراسم به شمار می‌رود.

پیش‌تر آیین نکوداشت هنرمندان و نامداران فرهنگ و هنر استان‌های زنجان، گیلان، اردبیل و نخستین بار در شهر خوانسار، توسط صندوق اعتباری هنر برگزار و مورد استقبال اهالی فرهنگ و هنر، پیشکسوتان، نامداران، خانواده‌ها و مردم استان‌ها قرار گرفت.

بر اساس افق‌های ترسیم شده و برنامه‌ریزی انجام گرفته برگزاری این آیین همچنان در سایر استان‌ها نیز ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار