فيوج‌ها همچنان با لباس و مدارك جعلي پليسي به اخاذي ادامه مي‌دهند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۱۴۰
يك دستگيري ديگر از فيوج‌هاي مأمورنما

فيوج‌ها همچنان با لباس و مدارك جعلي پليسي به اخاذي ادامه مي‌دهند

اخباري مبني بر اينكه طايفه‌ فيوج در استفاده از لباس پليس مبادرت به اخاذي كرده است چندين سال است كه هر از گاهي از رسانه‌ها منعكس مي‌شود و در اخباري جديد اين مبدل‌پوشان بعد از اخاذي از يك راننده تريلي دستگير شدند.
گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»؛ در اخبار امروز سايت اطلاع رساني پليس خبري منعكس شد كه طي آن 5 فرد اخاذ که در پوشش ماموران نيروي انتظامي اقدام به اخاذي و سرقت به عنف مي کردند با تلاش ماموران انتظامي شهرستانهاي کرج و شهريار استان تهران دستگير شدند.
 
ماموران انتظامي كلانتري 22 مهرشهر کرج به سرنشينان يک خودرو پرايد كه لباس پليس به تن داشتند مشكوك و با متوقف کردن خودرو ، راننده را با لباس سربازي و سرنشين آن را با لباس پليس و درجه گروهبان يكمي دستگير و جهت بررسي بيشتر به كلانتري انتقال دادند كه در تحقيقات صورت گرفته مشخص شد كه آنها هيچگونه فعاليتي در نيروي انتظامي نداشته و فقط لباسها را جهت اخاذي و ترساندن كارگران ساختماني استفاده مي کردند.
 
همچنين در عمليات جداگانه ديگري ماموران انتظامي شهرستان شهريار اعضاي باند اخاذ تحت عنوان مامور را در صفادشت شهريار دستگير کردند كه از يك راننده دستگاه تريلي حامل بار از يکي از شهرهاي جنوبي به سوي شهرک صنعتي صفادشت اخاذي كرده بودند.
 
پس از اينکه سارقان مأمورنما تراول چک هاي موجود در کيف حاوي مدارک راننده تريلي را اخذ كرده و متواري مي شوند، راننده که پس از سرقت تراول‌ها و مدارک شوکه شده بود سرآسيمه با پليس 110 تماس گرفته و ماجراي سرقت را به پليس اطلاع مي‌دهد.
 
اين گزارش حاكي است، با استفاده از تصوير چهره نگاري شده از سارقان، يکي از آنها که از طايفه فيوج بوده شناسايي و محل پاتوقهاي وي تحت کنترل قرار گرفت که سرانجام ماموران با هماهنگي مقام قضائي با ورود به مخفيگاه سارق اخاذ، او را دستگير و به پليس آگاهي منتقل کردند.
 
در بازجوئي هاي صورت گرفته توسط پليس، متهم به 4 فقره اخاذي تحت عنوان قلابي پليسي در شهرستان هاي ملارد وشهريار اعتراف کرده و محل اختفاي همدستان سارق اخاذ در ملارد مورد شناسائي قرار گرفت و دو متهم دستگير و به پليس آگاهي منتقل شدند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار