به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شهید سید رضی موسوی از یاران دیرین حاج قاسم سلیمانی بود که نقش بسیار موثری در محور مقاومت داشت. نقشی که اگر به درستی ایفا نمیشد میتوانست در کیفیت پیروزیهای به دست آمده به وضوح خود را نشان دهد.
سید رضی بیش از سه دهه در لبنان و سوریه حضور فعال داشت و نامش گره گشای رزمندگان مقاومت بود، هنگامی که نیاز به پشتیبانی و تأمین امکانات داشتند. اما جز حلقه محدودی از دوستان و همرزمانش کسی از جایگاه او با خبر نبود.
شهید موسوی تک پسر خانواده بود، اما از دوران دفاع مقدس علی رغم مخالفتهای مادر و نگرانی برای سلامت پسر، وقتی لباس سپاه را به تن کرد دیگر حاضر نشد حتی با پایان جنگ تحمیلی دست از جهاد بر دارد. بسیاری از دوستانش در این سالها به شهادت رسیدند و یکی از آرزوهای او، خصوصا پس از شهادت سردار قاسم سلیمانی، پیوستن به یارن شهیدش بود.
شاید بسیاری فکر میکردند پیکر این مجاهد فی سبیل الله پس از شهادت در گلزار شهدای بهشت زهرا به خاک سپرده میشود. اما توسط خانواده موسوی اعلام شد که سید رضی در حرم امام زده صالح (ع) تجریش و در کنار رفیق قدیمی خود، سردار شهید حسن ایرلو در خاک خواهد آرامید.
داماد شهید موسوی ماجرایی این انتخاب را اینطور روایت میکند: دو هفته پیش از شهادت سید، در سوریه به همراه داماد شهید ایرلو در محضر شهید موسوی بودیم. داماد شهید ایرلو شروع به صحبت کرد و رو به سید گفت میخواهم موضوعی را برایتان تعریف کنم که ممکن است داماد شما و خانواده از شنیدن آن ناراحت شوند.
سپس تعریف کرد که همسرش، دختر شهید ایرلو پدرش را در خواب دیده در حالی که برای میزبانی یک میهمان آماده میشده است. او به دخترش میگوید تا دو هفته دیگر سید رضی میآید پیش ما.
شنیدن این خاطره شاید برای سید رضی که سال ها، خصوصا پس از شهادت حاج قاسم، به دنبال شهادت بود بهترین جملاتی بود که میشنود. به همین علت ما نیز تصمیم گرفتیم به خاطر علاقه شهید سید رضی به دوست قدیمی اش، او را در جوار شهید ایرلو به خاک بسپاریم.