به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از "تهران ۲۰"، محسن مهدیان، فعال رسانهای در خصوص ماجرای حماسه ۹ دی سال ۸۸، گفت: داستان فتنه ۸۸ یک شعار مهم با عنوان «مبارزه با دروغگویی و قانونگرایی» آغاز شد، اما این جریانات به شکل دیگری رقم خورد.
وی ادامه داد: یعنی آنها که اتفاقا شعار قانونگرایی داشتند، مشخص شد که سختترین دشمنی را با قانون دارند. با قانون انتخابات وارد رقابت شدند و وقتی شکست خوردند، زیر میز زدند و گفتند قانون را قبول نداریم.
مهدیان تصریح کرد: همانها که شعار انتخاباتیشان علیه دروغ بود، مشخص شد که دروغ میگفتند که شعارمان قانون است، اما ماجرا به اینجا ختم نشد. برای اینکه زیر میز بزنند گفتند تقلب شده است. عدهای هم باور کردند و به خیابانها ریختند. حق داشتند، واقعا فکر میکردند تقلب شده است، اما ماجرا جایی نگرانکننده شد که گفتند داور را قبول نداریم. قضاوت برای تقلب با خودمان است، نه قانون.
این فعال رسانهای بیان کرد: آتش شعله گرفت و جماعتی به خیابانها ریختند و شعار دادند. کمکم اعتراضات تند و بیپروا شد. سطل آشغال آتش زدند، شیشه بانک شکستند، راه را بستند و غیره. تا اینکه ضدانقلاب مثل همیشه میداندار شد و کار کشید به «نه غزه و نه لبنان» و توهین به سیدالشهدا و آدمکشی.
وی اظهار کرد: اینجا بود که گویی پردهها افتاد. مردم متوجه شدند باطن ادعای تقلب، تجزیهطلبی است و آدمکشی. بعدها ماجرا روشنتر هم شد. وقتی که همه دیدند سختترین تحریمهای اقتصادی در همان روزها کلید خورده است.
مهدیان گفت: زمانی که برخی از افراد حاضر نمیشوند که یک دروغ انتخاباتی را بشنوند. اصل حرف فتنه ۸۸ تقلب است. آن چیزی که فتنه سال ۸۸ را شکل داد، موضوع تقلب نبود، اما موضوع اینجاست که کسانی که حرف از قانونگرایی میزدند بعد از مطرح کردن ادعای تقلب، اساسا حاضر نشدند که داوری را بپذیرند. همین موضوع باعث شعله ور شدن آتش اعتراضات شد.
وی ادامه داد: با توجه به این موضوع، رهبر معظم انقلاب در آن زمان به شعار «أین عمار» اشاره کردند.
مهدیان گفت: سبک مدیریت رهبر معظم انقلاب برای حوادث ۸۸، جداسازی مسیر حق و و باطل و جبهه بندی کامل از یکدیگر بود تا مردم بتوانند خودشان انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه حماسه ۹ دی روز بروز و ظهور حق بود، افزود: یکی دیگر از ویژگیهای بارز حماسه ۹ دی، وحدت و یکپارچگی عظیم مردمی بود، همه مردم از هر طیف و طایفه و مسلک و گروهی فارغ از هرگونه گرایش سیاسی با انگیزه دفاع از دین و ولایت و مقدسات به صحنه آمده بودند.
این فعال رسانهای در خصوص اهداف اصلی فقنه اظهار کرد: پشت پرده فتنه ۸۸ همانها بودند که پشت پرده کوچک کردن سفره مردم، تجزیهطلبی، ترور، بیحجابی اجباری، اغتشاشات ۱۴۰۱ بودند و حالا پشت پرده همه آن فتنهها، درگیر کودککشی است.
وی ادامه داد: متاسفانه فتنه سال ۸۸ منجر به گسترش تحریمهای اقتصادی علیه ملت ایران شد؛ ما با یک دشمن مواجه هستیم که در زمانها بروز و ظهورهایی متعددی دارد.
مهدیان بیان کرد: این یک درس بزرگ است؛ درسی که حقیقت ملت ایران را توضیح میدهد. برای همه آنها که ظاهرگرا هستند و نمیتوانند باطن حقیقی این ملت را ببینند.
این فعال رسانهای در پاسخ به سوال مجری درباره اینکه حضور مردم در ۹ دی ماه چه پیامدهایی را برای دولتمران داشت، گفت: حماسه ۹ دی ماه یک فرصت فوقالعاده برای شناخت هویت واقعی مردم بود.
وی ادامه داد: هم دشمنان و هم برخی از مسئولان و جریانات سیاسی بر اساس ظاهر افراد قضاوت میکنند. مثلا میگویند به این فرد نمیخورد که پای کار انقلاب باشد! در صورتی که رهبر انقلاب درباره بانوی که وضعیت حجاب درستی ندارد، میگویند این شخص دل در گروی انقلاب و اهل معنویت است. ایشان، باطن و گوهر واقعی افراد را در پسا پرده این ظواهر میبینند.
مهدیان در خصوص استراتژی غلط دشمن، گفت: دشمن هر باره استراتژی بسیار اشتباهی را انجام میدهد، در واقع فکر میکنند اگر کسی در خیابان رقصید و یا حجاب نامتعارف داشته باشد، مقابل دین و نظام جمهوری اسلامی ایستاده است.
وی افزود: به دلیل همین اشتباه فاحش، هر بار چوب آن را میخورد. گما اینکه در ماجرای اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز مجدد ضربه آن را خورد. به عبارتی فکر میکنند افرادی که ظواهر و پوشش نامتعارف دارند به حمایت و پشتیبانی از آن بر آیند، در صورتی که مقابل آنها ایستادگی کردند.
این فعال رسانهای گفت: علاوه بر این، متاسفانه مسئولین و جریانات سیاسی کشور نیز اشتباهات استراتژی دارند، لذا زمانی که با آنها به تحلیل میپردازی میگویند که بعضی از مردم از دست رفتهاند!
وی تصریح کرد: مردم کجا جدا شدند؟ وقتی باطن آن شعارها و ادعاها مشخص شد، این باطن چه بود؟ ضدیت با هویت ایمانی مردم. وقتی با ایمان مردم مقابله شد، ۹ دی خلق شد.
مهدیان تصریح کرد: متاسفانه مدیریت افکار عمومی در کشور دست ما نیست. این اتفاق بسیار ناگوار است و این موضوع را باید بپذیریم.
این فعال رسانهای اظهار کرد: هویت ایمانی مردم امری فراتر از افکار عمومی است. افکار عمومی لایه شناخت مردم است. ایمان لایه باورهای عمیق مردم است. دستکاری شناخت مؤثر است، اما دستکاری ایمان مردم به این سادگیها میسر نیست.
وی با توجه به اینکه برای ایجاد مشارکت به یک عقلانیت نیاز داریم، عنوان کرد: مردمی که به جهت افکار عمومی سال ۸۸ رنگینکمانی بودند، به جهت ایمانی در ۹ دی یکرنگ شدند و این ناگفته شنیدنی و شیرین انقلاب اسلامی است. این مردم با هر سلیقهای و هر شکلی، به جهت ایمانی یکصدا و یکپارچه هستند و پای اصل نظام ایستادهاند.
مهدیان افزود: این دارایی را دشمن نمیداند که هیچ؛ اما برخی خودیها و انقلابیها و مسئولین نیز بدان جاهلاند و در ظواهر متوقفاند.
این فعال رسانهای، حمایت مردم از نظام و حکومت را سرمایه اصلی آن نظام دانست و گفت: دشمنان بارها تلاش کردند حمایت مردم از انقلابشان کمرنگ شود و اقدامات خود را در جهت ناامید ساختن مردم انجام میدادند، اما این مردم مقاومت کرده و کردند و نقشه دشمن را با حضور خود بر آب دادند، یعنی مردم خود انقلاب کردند و از انقلاب خودشان نیز با وجود تلاقی مشکلات، سوء مدیریتها و ناکارآمدیهای داخلی حفاظت میکنند.
وی افزود: اگر تاکنون پابرجاست به دلیل همین حضور، مقاومت و صبوری مردم است، اما متاسفانه مسئولان قدر این نعمت بزرگ را نمیدانند.
مهدیان در بخش دیگری از صحبتهای خود، گفت: در ایامی که رژیم صهیونیستی حملات خود را به غزه آغاز کرده بود، ایران با کمترین چالش مواجه بود. در واقع هر روز چالش ساختن و ارائه روایتهای کاریکاتوری به واقعیت و ... باعث میشود که بسیاری از اتفاقات مثبت را نبینیم.
وی ادامه داد: علیرغم اینکه مسئولان قدر مردم را نمیدانند، اما حرکت رو به جلو داریم و در حال پیشرفت هستیم که باید گفت اجازه انتقال موفقیتها به مردم را نمیدهند. البته نباید فراموش کرد که کسری و کم کاری وجود دارد.
این فعال رسانهای با اشاره به اینکه ما دچار لکنت زبان و بیگانگی ادبیاتی هستیم، گفت: متاسفانه در برخی از موارد صحبتهایی مطرح میشود که مردم متوجه موضوع نمیشوند و برعکس آن.
مهدیان اظهار کرد: دشمن تمام تمرکز خود را معطوف بر جنگ ذهنی کرده است؛ کل کارکرد دشمنان این است که اگر در جنگ واقعی اعم از تحریم اقتصادی، علمی، اغتشاشات و ... نتوانستم موفق باشیم، ذهن مردم را به خود تسخیر میکنیم.
وی افزود: مردم صبح تا شب ذیل بمباران عجیب رسانهای قرار دارند و این اجازه نمیدهد که بخش از واقعیتها و داراییهای انقلاب اسلامی دیده شود. البته در کنار ضعف سیستم در بیان مطلب و نقض باید مسائل و مشکلات کشور را حل کنیم.