به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، محمد علی ملک زاده، مدیر کل مدیریت بحران استانداری یزد در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد به مناسبت هفته کاهش آثار بلایای طبیعی با اشاره به اینکه دستگاهها مسئولیتهایی در حوزه مدیریت بحران دارند، گفت: ایجاد هماهنگی میان دستگاهها در زمان بروز بحرانها یکی از وظایف اصلی مدیریت بحران استانداری به شمار میرود.
وی با بیان اینکه کشور ایران و استان یزد به دلیل موقعیت جغرافیایی با بحرانهای بسیاری دست و پنجه نرم میکنند، عنوان کرد: استان یزد در تمام فصول سال با تهدیدات و مخاطرات طبیعی مواجه است.
ملک زاده یادآور شد: از ۳۶ بحرانی که در کشور وجود دارد، ۱۷ مورد استان را تهدید میکند و خشکسالی مهمترین بحران استان یزد به شمار میرود.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری یزد سیل، زلزله، گرد و غبار، سرمازدگی، فرونشست و… را در رتبههای بعدی برشمرد و افزود: سالانه بیش از ۶۰۰ زلزله در استان یزد ثبت میشود که عمده این زلزلهها مربوط به شهرستانهای بافق و بهاباد است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری یزد ادامه داد: استان یزد دو گسل زلزله دارد که یکی از این گسلها در منطقه بافق و بهاباد فعال است و گسل دیگر در منطقه مهریز در حال ذخیره انرژی است.
وی تصریح کرد: همواره باید آمادگی لازم در برابر زلزله در استان یزد وجود داشته باشد و اقدامات پیشگیرانه در این زمینه انجام شود.