به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به گفته حمید مجیدیمهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، مبدع این مسابقه تلاوت قرآن که «جشنواره بزرگ تلاوتهای تقلیدی» نامگذاری شده است، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی است و به درخواست او طراحی شده است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از سرمایهگذاری ویژه این سازمان برای جشنواره تلاوتهای تقلیدی خبر داد و گفت: جوایز این جشنواره از تمام مسابقات داخل کشور به جز مسابقات بینالمللی قرآن کریم بیشتر است.
به گفته مجیدی مهر این جشنواره که هدف از اجرای آن استعدادیابی از میان نوجوانان و جوانان برای پرورش و ارتقای نسل آینده قاریان ایران است، شامل فرازخوانیِ تقلیدی از سبک تمام قاریان مشهور مصری مثل اساتید عبدالباسط، منشاوی، مصطفی اسماعیل، شحات انور و... است.
مسابقه تلاوت قرآن مذکور در دو رده سنی ۱۲ تا ۱۷ و ۱۷ تا ۲۲ سال و در دو مرحله غیرحضوری و حضوری (مرحله حذفی) برگزار میشود و جایزه راهیابی به مرحله حضوری آن جایزهای عمومی به مبلغ ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان است.
قاریان نوجوان و جوان میتوانند ۲ یا ۳ فراز (یا نفس) ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیهای را تقلید و به صورت صوتی ضبط و نهایتاً تا ۲۰ دی ۱۴۰۲ با استفاده از آدرس اینترنتی https://mosabeghatoghaf.ir/telavat.aspx ثبتنام و ارسال کنند.
تلاوتهای ارسال شده به «جشنواره بزرگ تلاوتهای تقلیدی» توسط گروههای داوری ارزیابی میشوند و در صورت راهیابی به مرحله حضوری از قاریان برای حضور در تهران دعوت خواهد شد.
از راهیافتگان به مرحله حضوری این مسابقه تلاوت قرآن دعوت میشود تا با حضور در تهران در رقابت مرحله حذفی که در حرم امامزاده صالح (ع) برگزار و ضبط تلویزیونی میشود، شرکت کنند.
همچنین شرکتکنندگان در این مسابقه تلاوت قرآن، عضو مجمع قاریان ممتاز نوجوان و جوان سازمان اوقاف و امورخیریه میشوند و در طول سال از امتیازات و دورههای ویژه آموزشی و تفریحی این مجمع بهرهمند خواهند شد.