کد خبر:۱۱۲۲۷۹۴
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید:

بهمن ماه تعدادهای واحد مسکونی شهرهای جدید افزایش می‌یابد

علیرضا جعفری از افتتاح و تحویل ۱۰ هزار واحد مسکن مهر باقی‌مانده در شهرهای جدید برای بهمن ماه امسال خبر داد و تاکید کرد که با افتتاح‌های دهه فجر، میزان افتتاح واحدهای تکمیل شده در شهرهای جدید در دولت سیزدهم به بیش از ۴۵ هزار واحد می‌رسد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا جعفری مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید درباره برنامه‌های آن شرکت در اجرای طرح‌های مسکنی و همچنین افتتاح‌های پیش‌رو، افزود: مطابق برنامه، ۱۰ هزار واحد مسکن مهر باقی‌مانده که در دولت سیزدهم در حال تکمیل است در بهمن ماه و به مناسبت ۲۲ بهمن، افتتاح شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه‌داد: با افتتاح این واحد‌ها که عمده آن‌ها در شهر‌های پردیس و مهستان (هشتگرد) است، میزان افتتاح‌های مسکن در شهر‌های جدید و توسط دولت سیزدهم به بیش از ۴۵ هزار واحد خواهد رسید.

جعفری افزود: همه واحد‌هایی که در شهر‌های جدید به بهره‌برداری می‌رسد، با تامین سرانه‌های آموزشی، بهداشتی، فرهنگی و سایر موارد است و در شهر‌های جدید توجه به کیفیت زندگی مورد تاکید است.

شرکت عمران شهر‌های جدید تعهد کرده است تا در کنار ساخت واحد‌های نهضت ملی مسکن، واحد‌های باقی‌مانده مسکن مهر شهر‌های جدید را نیز به انجام برساند. همچنین، دولت تعهد کرده است تا با پایان یافتن دولت سیزدهم واحدی تحت عنوان مسکن مهر در کشور باقی نماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار