آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۳۷۴۶

سفیر سابق ایران در عراق: فلسطینی‌ها روزی به سلاح پدافندی برای مقابله با بمباران‌ها دست خواهند یافت

سفیر سابق ایران در عراق با بیان اینکه قدرت نیروی مقاومت اسلامی روز به روز سیر صعودی دارد، گفت: امروز فلسطینی‌ها با موشک می‌جنگند و روزی به این توانایی خواهند رسید که به سلاح پدافندی دست یابند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار ایرج مسجدی مشاور عالی فرمانده نیروی قدس سپاه و سفیر سابق ایران در عراق در همایش بین المللی مرد میدان حقوق بشر طی سخنانی اظهار داشت: سردار سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریست‌هاست و بعد آمریکایی‌ها ایشان را ترور می‌کنند، چون سردار سلیمانی مانع منافع ننگین آمریکایی‌ها بود.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی به دعوت دولت عراق و سوریه برای کمک و یاری به آن کشور‌ها می‌رفت؛ بنابراین ترور این شهید بزرگوار ادعای کذب آمریکایی‌ها در مقابله با تروریسم را نشان می‌دهد.

مشاور عالی فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه مقاومت به این نتیجه رسیده که باید با قدرت با دشمنان برخورد کند و آن‌ها را منکوب خواهد کرد، افزود: شهید سلیمانی، مقاومت را قدرت بخشید و یاری کرد تا بتوانند از حقوق خود دفاع کنند. نیرو‌های مقاومت، پاسداران واقعی از سرزمین‌هایشان هستند. این نیرو‌ها در فلسطین، یمن و عراق از منافع کشورشان دفاع می‌کنند. حزب الله لبنان از سرزمین و کشور خودش دفاع می‌کند.

سردار مسجدی با بیان اینکه قدرت نیروی مقاومت اسلامی روز به روز سیر صعودی دارد، گفت: امروز فلسطینی‌ها با موشک می‌جنگند و روزی به این توانایی خواهند رسید که اجازه بمباران هم به صهیونیست‌ها نمی‌دهند و به سلاح پدافندی دست می‌یابند.

مسجدی با اشاره به شرارت‌های آمریکا در منطقه اظهار کرد: فرمانده سنتکام در اسرائیل چه کار می‌کند؟ هواپیما‌های آمریکایی مرتب در حال ارسال سلاح و بمب به اسرائیل هستند. آن‌ها مدعی حقوق بشرند در حالیکه در واقع پدر و مادر تروریست‌ها هستند.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها بزرگترین ارتش را در دنیا دارند، اما به شما می‌گویم یک لشکر آن در خود آمریکا نیست و همه در دنیا پخش شده‌اند. پایگاه‌های آمریکا در منطقه چه کار می‌کنند؟ به چه حقی در همه جای دنیا پایگاه زده‌اند؟ ارتش‌ها مأمور به حفظ امنیت سرزمینی خودشان هستند. ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کجای دنیا پایگاه نظامی دارد؟ با این وضع آمریکایی‌ها به بقیه می‌گویند در دنیا دخالت می‌کنند، این خیلی بی‌شرمی است.

سردار مسجدی همچنین با اشاره به ضعف ارتش اسرائیل در مقابله با مقاومت فلسطین گفت: اسرائیلی‌ها یک تیپ نیروی مخصوص دارند به نام تیپ گولانی که به زعم خود یک نیروی مخصوص برای مقابله با فلسطینی‌هاست، ولی این تیپ به قدری توسط نیرو‌های مقاومت ضربه خورد که دستور عقب نشینی گرفت و ۵ تیپ دیگر ارتش اسرائیل هم مجبور به عقب نشینی شده است.

مشاور عالی فرمانده نیروی قدس سپاه در پایان تأکید کرد: نیرو‌های مقاومت منطقه با پشتیبانی نیروی مقاومت ایران دست دشمنان را خواهند شکست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار