بازدید معاون دانشجویی دانشگاه مازندران از خوابگاه دانشجویی اين دانشگاه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۵۸۸

بازدید معاون دانشجویی دانشگاه مازندران از خوابگاه دانشجویی اين دانشگاه

معاون دانشجویی دانشگاه مازندران ديروز به صورت سرزده از خوابگاه دانشجویی شهید نواب صفوی اين دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دكتر يوسف محنت‌فر، معاون دانشجويي دانشگاه مازندران روز گذشته طي بازديدي از خوابگاه دانشجويي شهيد نواب صفوي اين دانشگاه به بررسي مسائل و مشكلات دانشجويان ساكن در خوابگاه شهيد نواب صفوي پرداخت.
 
وی در این بازدید با بیان اینکه يكي از وظايف اصلي دانشجويان تفكر و تلاش براي رسيدن به تعالي علمي، آموزشي و ديني است، تاکید کرد: رسيدن به اهداف متعالي در زمينه علمي و معنوي و توليد علم مي‌تواند باعث رشد كشور عزيزمان شود.
 
دكتر محنت‌فر در ادامه گفت: همه جوانان عزيز ايران اسلامي بايد با سرلوحه قرار دادن راه شهدا و امام شهدا، در نيل به اهداف مقام معظم رهبري در پيشبرد اهداف نظام جمهوري اسلامي تلاش كنند.
 
وي در پایان با اشاره به مسائل و كاستي‌هاي موجود گفت: ما تمام توان خود را براي رفع معايب و كاستي‌هاي موجود در طبق اخلاص قرار داده و اميدواريم بتوانيم با كمك شما دانشجويان بر اين مسائل فائق آييم./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار