به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مراسم افتتاحیه سینماتک برج آزادی عصر امروز سه شنبه ۲۷ دی ماه با حضور فرزاد هوشیار رییس برج آزادی، مازیار فکری ارشاد منتقد سینما و جمعی از مسوئولان و علاقهمندان برگزار شد.
پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید و پخش سرود ملی، فرزاد هوشیار رییس برج موزه آزادی ضمن خیر مقدم به هنرمندان و علاقهمندان برا حضور در این برنامه گفت: سینماتک محل اتصال و آویز بین علاقهمندان به سینما و عرصه سینما است. سینماتک میتواند مشابه دانشگاهی برای بچههایی باشد که میخواهند فیلمهای هنر و تجربی رقم بزنند. سینما تک باعث میشد فیلمها از بین نروند همان طور که افرادی مثل فرانسوا تروفو و آلفرد هیچکاک از دل سینماتک بیرون آمدند.
وی افزود: فرخ غفاری قبل از انقلاب سینماتک را جلو میبرد و در دهه ۷۰ چهرههای بزرگ سینمای ایران در فیلم خانه ملی فیلم میدیدند.
هوشیار با ابراز امیدواری از این که مولفههای سینمای ملی در سینما تک معرفی شود، گفت: امیدواریم با پشتکار و استمرار، برنامههای سینماتک ادامه داشته باشد و مکتبها و ژانرهای مختلف در اینجا مورد بحث و گفتگو قرار گیرد.
رییس مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی در انتها از باز بودن درهای این مجموعه برای همه نهلههای فکری خبر داد.
پس از این مازیار فکری ارشاد ضمن یادآوری این موضوع که سینماتک در همه جای جهان وجود دارد و بعضا مخاطبان ثابت و عاشقان واقعی سینما مخاطب آن هستند، گفت: همچنان با گذشت ۱۲۵ سال از تاریخ سینما تماشای یک اثر سینمایی بر پرده نقرهای جلوه دیگری دارد.
این منتقد سینما با اشاره به تفاوت ساختاری این سینماتک با سایر سینماتکهای تهران و سایر شهرها عنوان کرد: منتقدان سینما قرار نیست با فیلمسازان وارد گفتگو شوند بلکه وظیفه منتقد برقراری گفتگو با مخاطب از طریق رسانهها است و گفتگو با مخاطب جدی سینما جذابیت ایجاد میکند.
وی افزود: باز کردن باب گفتگو بین منتقد سینما و مخاطب بر بحث و گفتگو با کارگردان اولویت دارد و امید داریم روزهای سه شنبه محفل هنری داشته و درباره عشق به سینما گپ بزنیم.
این عضو انجمن منتقدان در انتها با وام گرفتن از دیالوگ معروف «سینما آدم تربیت میکند» یادآور شد: این سینماتک عاشق تربیت میکند و امیدواریم جریان فکری و بحث و گف وگو درباره سینما اینجا راه اندازی شود.
در پایان برنامه هوشیار و مهمانان ویژه مراسم، پوستر این برنامه را رونمایی کردند.