کد خبر:۱۱۲۵۹۲
نماینده دانشجویان هرمزگان در دیدار با آملی لاریجانی:
دستگاه قضا با مظاهر مقابله با امنیت اجتماعی –دانشجویی برخورد کند
نماینده دانشجویان هرمزگاني در دیدار با رئیس قوه قضائیه گفت: دستگاه قضا با تمام قوا با مظاهری که به مقابله با امنیت اجتماعی – دانشجویی پرداختهاند و جان و مال و فرهنگ و اعتقادات دانشجویان را نشانه رفتهاند، برخورد كند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، ندا زارعی امروز در مراسم دیدار نخبگان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه های هرمزگان با آیت الله آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: از آنجا که امنیت اجتماعی بستر تمام تحولات مهم جامعه است و در سایه این امر مهم است که فرصت رشد و باروری، شکوفایی و رسیدن به مراتب عالی پیشرفت فراهم می شود، بنابراين تاثیر این امنیت بر عملکرد قشر دانشجویی بر کسی پوشیده نیست.
وي افزود: با نظر به اینکه قشر دانشجویی مومن، متعهد و انقلابی این مرز بوم همواره میدان دار میادین عدالت خواهی و عدالت محوری بوده است، در هرجا که فرصتی برای سخن گفتن یافته اند، یکی از اصلی ترین مطالباتشان مسئله عدالت بوده است.
زارعي تصریح کرد: انتظار می رود دستگاه قضا با تمام قوا با مظاهری که به مقابله با امنیت اجتماعی – دانشجویی پرداخته اند و جان و مال و فرهنگ و اعتقادات دانشجویان را نشانه رفته اند ، برخورد كند که در این راستا تعریف قانونی آزادی اعتقادی و سیاسی از سوی این قوه می تواند بسیار راهگشا باشد.
نماینده دانشجویان دانشگاه های هرمزگان بيان داشت: آزادی که در آن همه گروه ها توان بیان عقاید موافق و مخالف خود را در چهارچوب مقررات تعریف شده اسلامی داشته باشند، در چنین فضایی است که گروه های حق مدار می توانند طی مناظرات و گفت وگو ها با تفکرات باطل مقابله كرده، و به رواج حق و حقیقت بپردازند و چنین جوی مستلزم تعریف یک چهارچوب منطقی بر قانون اساسی است كه با نظارت و همکاری قوه قضائیه ممکن و میسر خواهد شد.
وي اضافه کرد: مسئله دیگری که جای خالی آن در جامعه دانشجویی کاملا حس می شود، حضور مسئولان دستگاه قضاوت در بین دانشجویان است که این حضور می تواند با عناوین مهمی از جمله تحلیل و بررسی رویداد های مهم قضایی کشور مثل مفاسد اقتصادی، مفاسد اجتماعی، سران فتنه و آشوب و فتنه در سال 88 از سوی مسئولان قضاتی که در جریان کامل پرونده ها قرار دارند، صورت گیرد.
زارعی گفت: جلساتی جهت معرفی اجزای قانونی حقوق شهروندی، حقوق اجتماعی -سیاسی، حقوق دانشجویی و غيره بايد ترتيب داد که آگاهی حاصل از آنها می تواند از بروز حوادث و رفتار های پر خطر و وارد شدن دانشجویان به گروه ها و باند های مختلف که به امنیت اجتماعی و فردی آنها لطمه می زند، جلوگیری کند.
این دانشجوی رشته پزشکی تصريح كرد: در راستاي این جلسات معرفی دانشجویان خاطی و بر هم زننده امنیت اجتماعی، دانشگاهی و همچنین معرفی و جداسازی دانشجوها و بیان نحوه برخورد با این افراد از سوی قوه قضاییه می تواند راهگشای خوبی برای فراهم آمدن امنیت خاطر در دانشجویان باشد که افراد خاطی در هر رتبه و مقامی مورد باز خواست، پیگیری و محاکمه قرار می گیرند.
وي اظهار داشت: در کنار این موضوع تجلیل از مسئولان، فراهم کننده آرامش طبق قواعد و ضوابط اسلامی در دانشگاه ها نیز ضروری است تا مقایسه هر دو عملکرد به افزایش باور اجتماعی نسبت به قوه قضاییه کمک کند و علاوه به این ها، معرفی عملکرد قوه قضائیه به دانشجویان به طور صحیح نیز می تواند عدالت محوری قانون اساسی را به اذهان نزدیکتر كرده، و همچنین یکی از گام های مهم در جهت صدور انقلاب اسلامی و قانون اساسی عدالت محور این انقلاب باشد.
زارعی گفت: مثال تاسف بار و واضح این گونه تخلفات، فروش سوالات امتحان دستیاری سال گذشته است که هنوز هم هیچ اطلاع مستندی از پیگیری این مسئله در دست جامعه دانشجویی قرار ندارد و این مسئله مهمی است که در رسانه های ملی کمرنگ به نظر می رسد.
نماینده دانشجویان دانشگاه های هرمزگان در پایان اظهار داشت: از آنجا که بروز چنین تخلفاتی موجب دلسردی و کاهش انگیزه در بین دانشجویان شده و فریاد عدالت خواهی آنها را بر می انگیزاند، بنابراين از دستگاه قضا، که مسئولیتش برقراری عدالت بر محور قانون اساسی است انتظار می رود در پیگیری، محاکمه و مجازات عاملان این گونه تخلفات همواره مصمم باشد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.