آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۷۲۸۸

امضای تفاهم‌نامه مشترک بین دانشگاه تهران و وزارت کار

در نخستین اجلاس بهره‌وری در علوم، تحقیقات و فناوری، برای نخستین بار در کشور پنج تفاهم‌نامه میان دانشگاه‌های تهران، علم و صنعت، تربیت مدرس، شهید بهشتی و علامه طباطبایی به‌عنوان دانشگاه معین دستگاه‌های اجرایی با هدف نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها و اتصال نهاد علم و فناوری به دستگاه‌های اجرایی منعقد شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، براساس این تفاهم‌نامه‌ها دانشگاه تهران با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دانشگاه علم و صنعت با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دانشگاه علامه طباطبایی با وزارت امور اقتصادی و دارایی، دانشگاه شهید بهشتی با وزارت نیرو و دانشگاه تربیت مدرس با وزارت جهاد کشاورزی همکاری خواهند کرد.

تفاهم‌نامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور «سیدمحمدرضا حسینی» معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس کمیته راهبردی ارتقای بهره‌وری دستگاه و فی‌مابین وزارت کار و رئیس دانشگاه تهران، رئیس سازمان ملّی بهره‌وری ایران و نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد شد.

انعقاد تفاهم‌نامه‌ها بین دانشگاه‌های معین و دستگاه‌های اجرایی کشور در راستای تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کشور انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار