کد خبر:۱۱۲۸۲۴۵
معاون سازماندهی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی در نشست خبری:

نمایشگاه‌های «مدرسه انقلاب» در بیست هزار مدرسه برگزار می‌شود/حضور ۲۰۰هزار دانش‌آموز راوی

معاون سازماندهی اتحادیه انجمن‌های دانش اموزی گفت: نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در بیست هزار مدرسه با حضور ۲۰۰هزار دانش‌آموز راوی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد رضا عرب‌پور معاون سازماندهی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی درمورد دوازدهمین نمایشگاه‌های دانش‌آموزی اظهار کرد: حدود دوازده سال است که نمایشگاه‌های دانش‌آموزی با هدف روایت اتفاقات «دیروز» که به بررسی شکل‌گیری تفکر استعمار و علاقه استعمارگران به تصاحب دنیا است و «امروز» که به بررسی مفهوم وشاخص‌های استقلال پرداخته و تاثیر انقلاب اسلامی بر استقلال ایران و «فردا» که به بررسی فرهنگ مقاومت در جهان و افول سیاسی اقتصادی و نظامی غرب می‌پردازد، از سوی اتحادیه‌ها در سطح مدارس متوسطه اول و دوم درحال برگزاری است.

وی ادامه داد: امسال روایت اصلی، روایت «استعمار و استقلال» است. دانش‌آموزان در این نمایشگاه‌ها از استعمار ایران در گذشته آغاز و در ادامه به دوران پهلوی و پس از آن استقلال جمهوری اسلامی میرسند و تمام اتفاقات را  برای دانش آموزان روایت می‌کنند.

نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب از ۱۲ بهمن ماه آغاز می‌شوند

معاون سازماندهی اتحادیه انجمن‌های دانش‌آموزی افزود: در این نمایشگاه‌ها که هرساله از ۱۲ تا ۳۰بهمن ماه آغاز می‌شود به سوالات دانش‌آموزان در خصوص خیانت‌های خاندان پهلوی پاسخ داده می‌شود که بحران خشکسالی که اکنون  درگیر آن هستیم یکی از همان خیانت‌ها است.

عرب پور با اشاره به گروه‌ها و مراحل برپایی نمایشگاه گفت: این نمایشاه در چهار گروه تولید محتوا، اجرایی، راویان و رسانه برگزار می‌شود که گروه محتوا با تشکیل حلقه‌های مطالعاتی وظیفه پژوهش و آماده سازی محتوای غرفه ها را بر اساس سیر نمایشکاهی بر عهده دارد. همچنین گروه اجرایی وظیفه آماده سازی فضای نمایشگاه و تامین سازه‌ها و ملزومات نمایشگاه را برعده دارد.

وی ادامه داد: گروه راویان از افراد توانمند مدرسه هستند و وظیفه ارائه محتوا در قالب‌های مختلف را برعهده دارند و گروه رسانه وظیفه تولید محتوا و انتشار گزارش‌های متنوع از مراحل مختلف راه‌اندازی و اجرای نمایشگاه و تبلیغات را برعهده دارد.

معاون سازماندهی اتحادیه انجمن‌های دانش‌آموزی گفت: اصلی‌ترین هدف این نمایشگاه‌ها تاثیر برروی دانش‌آموزان است در نتیجه اصلی‌ترین مخاطب این نمایشگاه‌ها آن‌ها هستند. گروه دوم اعضای انجمن‌های اسلامی مدارس والدین دانش اموزان  از سه گروه اصلی مخاطبان هستند.

عرب پور اضافه کرد: در بسته نمایشگاهی «تا اوج» محتوای روایت می‌شود که ما درکجا بودیم و به کجا رسیدیم و کشور های همسایه الان در کجا هستند. همچنین دانش‌آموزان در میزگردها به چالش های انقلاب اسلامی اشاره کرده و در رابطه با راهکارصحبت می‌کنند. 

افزایش مشارکت اجتماعی در انتخابات

عرب پور عنوان کرد: نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب می‌توانند نقش ویژه ای در افزایش مشارکت اجتماعی در انتخابات داشته باشند. این نمایشگاه‌ها از طریق ارتقا آگاهی عمومی از ارزش‌ها، آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی جامعه را به شناخت بهتری از سیاست می‌رسانند و نقش آنها را در تحولات اجتماعی ارتقا می‌دهد. این آگاهی از طریق روایت دانش اموزان، نمایشگاه‌ها وفعالیت ‌های تعاملی می‌تواندارتباط عمیق‌تری میان جوانان  وسیاست ایجاد کند.

وی ادامه داد: در بهمن ماه امسال و در نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب دانش آموزان به ورت ویژه به برنامه نوجهان و نظم جدید جهانی اشاره شده است که در آن دانش آموزان هم ایده پردازی‌های خودشان  را به دانش آموزان دیگر ارائه می‌دهد و هم از بقیه می‌خواهد که از حالت انفعال به حالت فعال تغییر پیدا کنند. همچنین در موضوع افول قدرت آمریکا به موضوع طوفالاقصی به صورت ویژه اشاره می‌شود.


۲۰۰ هزار دانش آموز راوی نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب هستند
معاون سازماندهی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی گفت: نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در ۱۲۰ هزار مدارسه برگزار می‌شود که قریب به ۲۰۰ هزار راوی دانش آموز که به صورت متوسط در هر مدرسه ۱۰ نفر به عنوان تیم اصلی راویان نمایشگاه‌ها هستند حضور دارند.

سامانه عقیق برای هم‌افزایی بیشتر دانش آموزان

عرب پور با اشاره به اینکه برای هم افزایی میان دانش آموزان سامانه «عقیق» را پیش بینی کردیم، توضیح داد: در سامانه عقیق دانش آموزان برنامه‌های خود را مطرح کرده و از هم سن‌های خود تایید می‌گیرند. فعالیت‌های الگویی مدارس در این سامانه دیده می‌شود. اینگونه ما بر خروجی‌ها نظارت داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار