کد خبر:۱۱۲۹۳۵۲

توسعه و پیشرفت در شهر زیرزمینی

حدود چهار دهه از زمانی که هزاران کارگر و مهندس ایرانی با دستان توانمند خود ساخت تونل‌های بتنی در اعماق زمین را آغاز کردند، می‌گذرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حدود چهار دهه از زمانی که هزاران کارگر و مهندس ایرانی با دستان توانمند خود ساخت تونل‌های بتنی در اعماق زمین را آغاز کردند، می‌گذرد. ثمره تلاش و جان‌فشانی آن‌ها به شهری زیرزمینی تبدیل شده که نه تنها محل رفت‌وآمد مردم، بلکه نمادی از توسعه و پیشرفت در پایتخت جمهوری اسلامی ایران است.

امروز، متروی تهران و حومه با ۲۹۶ کیلومتر طول و ۱۵۶ ایستگاه، دسترسی به مناطق مختلف پایتخت و حتی برخی از شهر‌های حومه‌ای را با کمترین هزینه و بالاترین ایمنی فراهم کرده است. جالب است بدانید در طول ۲۵ سال بهره‌برداری از این شبکه حمل‌ونقل ریلی، به اندازه کل جمعیت کره زمین، مسافر وارد متروی تهران شده و برای جابه‌جایی این میزان مسافر، قطار‌ها بیش از ۹ میلیارد و ۷۹۲ میلیون بار حرکت کرده‌اند.

در دو - سه سال اخیر نیز روند روبه‌رشد متروی تهران با بهره‌برداری از ۳۸ کیلومتر خط و راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید ادامه داشته که باعث شده در همین مدت کوتاه، ۲۷ درصد به آمار روزانه مسافران در این شهر زیرزمینی افزوده شود.

امیدواریم با گسترش روزافزون مترو، شاهد دسترسی راحت‌تر و سریع‌تر مسافران از تمامی نقاط شهر به این حمل‌ونقل پاک، ایمن و مقرون‌به‌صرفه باشیم.

برچسب ها:
مترو تهران
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
United Arab Emirates
۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۶
مسلمانها قرنها در فقر و بیماریهای مختلف و خرافات دوران سختی میگذراندند و رفاه و قدرت کنونی خود را باید مدیون غیرمسلمانها و بیدین هایی باشند که با چشم واقع بین و اعتماد و مسئولیت پذیری و همکاری شگفت انگیز و تلاش خستگی ناپذیر ، رفاه و سلامتی و امید برای بشریت به ارمغان اوردند ونگرانیهای مانند خسوف و کسوف را برطرف کردند. سقوط شاه سراغاز سقوط و نقطه وارونگی جهان، و سلطه جهل بر علم، و جنگ بر صلح، و باطل بر حق، ظلم بر عدل، ویاس بر امید، و شقاوت بر مروت، و فساد بر صلاح، و مبهم کاری بر شفافیت، و ادعا بر عمل، و دروغ بر صداقت، و فریب و بی اعتمادی بر اعتماد، و خیانت بر تعهد، و هرج و مرج بر قانون، و نفاق بر اخلاص بود. با تحریف تاریخ علم و بزرگنمائی برخی دانشمندان مسلمان، نمیتوان جایگاه کاذب علمی اسلامی ایجاد کرد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار