کد خبر:۱۱۳۰۶۸۶

مهران احمدی: شاید سیمرغ گرفتم + فیلم

بازیگر فیلم آبی روشن در نشست خبری گفت: انگیزه حضور در چنین فیلمی اینکه من از طرف مادری به خراسان و شهر عطار وصل می‌شوم. راهی که حاج یونس در فیلم آبی روشن می‌رود ما را به سیمرغ وصل می‌کند و حالا شاید سیمرغ هم گرفتیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مهران احمدی در نشست خبری فیلم آبی روشن گفت: انگیزه حضور در چنین فیلمی اینکه من از طرف مادری به خراسان و شهر عطار وصل می‌شوم. راهی که حاج یونس در فیلم آبی روشن می‌رود ما را به سیمرغ وصل می‌کند و حالا شاید سیمرغ هم گرفتیم.

 

 

 

 

کد ویدیو
 
بازیگر آبی روشن اظهار کرد: خودم را بازیگر کمدی نمی‌دانم، چون وقتی یک بازیگر به بلوغ می‌رسد تازه می‌تواند کمدی بازی کند. به خصوص در ایران که هشتاد میلیون طناز داریم و کافیست کامنت‌های شبکه‌های اجتماعی را بخوانید تا بفهمید چقدر این مردم استعداد کمدی دارند؟ زمانی بازیگران بزرگ و محترمی در سینمای ایران بودند که من باید پرچم آن‌ها را نگه دارم. احترام امثال من وجود آدم‌های محترمی در گذشته سینمای ایران بود که امیدوارم ما بتوانیم آن را حفظ کنیم.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار