به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه پیام نور، تقی زاده، رئیس دانشگاه پیام نور در این مراسم اظهار داشت: دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور و با بیش از ۳۶۰ هزار دانشجو و بالغ بر ۳۵۰۰ عضو علمی نقش مهمی در توسعه علمی و پژوهشی کشور دارد و همچنین این دانشگاه در رتبههای های جهانی و بین المللی مانند وبومتریکس، یورب، گرین متریک، کیو اس، لایدن و برخی دیگر از نظامهای رتبه بندی در جایگاه مناسبی قرار دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور ادامه داد: دانشگاه پیام نور متولی آموزش ترکیبی و باز میباشد و در این زمینه با کیفیتترین آموزش را ارائه میکند.
تقی زاده درباره آمایش رشتههای دانشگاه نیز افزود: رشتههای دانشگاه به سمت رشتههای کاربردی، مهارتی و بر مبنای نیاز روز جامعه حرکت میکنند.
وی همچنین درباره پارکهای علم و فناوری نیز افزود: این دانشگاه در راستای کاهش اتکا به بودجه دولتی و همچنین ارتباط بیشتر بین دانشگاه با جامعه و صنعت این تفاهم نامه را بستر مناسبی برای استفاده از ظرفیتهای موجود سه مجموعه معرفی کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور با تاکید بر نقش مهم مراکز رشد و خانههای خلاق و پارکهای علم و فناوری افزود: درصدد هستیم دانشگاه پیام نور هم در راستای سایر دانشگاهها به سمت دانشگاههای نسل چهارم و پنجم ادامه فعالیت دهد.
در این نشست همچنین دکتر زراسوندی رئیس پارک علم و فناوری بین اللملی جمهوری اسلامی و دکتر ایمانی رئیس پارک ملی علوم و فناوریهای نرم صنایع فرهنگی به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
روسای پارک ملی علوم و فناوریهای نرم صنایع فرهنگی و پارک علم و فناوری بین المللی در این نشست بر ظرفیت مناسب دانشگاه پیام نور تاکید کردند و بیان داشتند با توجه به زبان مشترک ایجاد شده بین سه مجموعه، تجمیع این توانمندیها و ظرفیتها به نفع همه ذینفعان قابل بهره برداری خواهد بود.