به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت این تفاهمنامه روز سه شنبه (۲۴ بهمن) در سالن اجتماعات مدرسه حکمرانی شهید بهشتی به امضای محسن حقیقی مقدم مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت و حسن بختیاری رئیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی رسید.
محسن حقیقی مقدم با تاکید بر اینکه مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت در سطح صنعت نفت به عنوان یک مرکز راهبردی شناخته شده است گفت: تمامی مدیران صنعت نفت باید از این مرکز گواهینامه صلاحیت مدیریت داشته باشند.
وی با تشریح تفصیلی فرآیندهای ارزیابی مدیران در صنعت نفت گفت: فرآیندهای ارزیابی صنعت نفت بسیار جدی است. جدی گرفته شدن این مسائل باعث شده است که ارزیابی عملکرد در صنعت نفت یک حرکت دیر پا و استخوان دار و نمونه در سطح کشور باشد به طوری که بسیاری از مراکز و کانونهای ارزیابی و توسعه از تجربیات صنعت نفت بهره مند میشوند.
مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت با بیان تفاوتهای راهبردی فعالیتهای مرکز توسعه پیش از دولت مردمی با پس از آن گفت: اتفاق بسیار مبارک در دولت جدید تشکیل شورای سیاستگذاری مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت بود که وزیر محترم نفت رئیس، مدیران عامل چهار شرکت اصلی و معاونان نیز از اعضای این شورا هستند و بر تمامی فعالیتهای فنی، تخصصی و آموزشی مرکز اشراف و نظارت دارند.
وی افزود: همچنین با فعالیتهای تخصصی و علم روز مدیریت و مبانی حکمرانی متعالی، نظام نامه جامع توسعه مدیریت صنعت نفت نیز تصویب شد و اکنون راهبردنامه فعالیتهای مرکز است.
حقیقی مقدم با تشریح و توضیح فرآیندهای انتصاب و ارزیابی و سنجش مدیران صنعت نفت به گروههای بیست و یک گانه شغلی اشاره کرد و گفت: هیئتهای عالی فنی_تخصصی شکل گرفته و اکنون ظرفیت عظیم خبرگانی بسیار وسیعی که اعضای باشگاه خبرگان صنعت نفت هستند در جهت اعتلای مدیریت این صنعت راهبردی و اثرگذار کشور فعالیت دارند.
حقیقی مقدم با توصیف ساختار علمی تخصصی مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت در قالب معاونتها و واحدهای محتلف گفت: همه امور در صنعت نفت نیازمند نگرش عمیق به مدیریت است. اگر صنعت نفت دقیق عمل کند، میتواند کشور را تکان دهد، زیرا صنعت نفت پیشران حوزههای مختلف اقتصادی و صنعتی کشور است.
مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت با تشریح ظرفیتها در خانه مدیران صنعت نفت تیز کفت: به روز نگه داشتن دانش و تجربه از مهمترین اهداف خانه مدیران است در خانه مدیران میکوشیم تا نگاه رشد درون زا را به مدیران صنعت نفت تزریق کنیم.
حقیقی مقدم در پایان با تاکید بر ظرفیتهای آموزشی مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت گفت: به طور جدی معتقدیم که باید مسائل را شناخت و از آنجایی که مدرسه مشروعیت دارد و نگاه این دانشکده مورد پذیرش نظام اسلامی بوده و با مبانی و منظومه انقلاب همراه است آماده همکاری هستیم و در این زمینه هیچ محدودیتی نداریم.
حسن بختیاری نیز با شرح دورههای کارشناسی ارشد و دکتری مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی به توصیف و توضیح ظرفیتهای این مرکز آموزشی و پژوهشی پرداخت و گفت: در برگزاری دورههای حکمرانی در سطوح مختلف علمی مفروض ما این است که مدیر از دانش تخصصی خود به خوبی برخوردار است و ما روی دانش حکمرانی مورد نیاز مدیران کار میکنیم.
وی افزود: دانشجو باید متوجه نظام مسائل حوزه کاری خود باشد و در نهایت برای یک مسله مشخص باید به راه حل برسد. شناسایی مسله و روشهای حل مسائل دستگاهها از مهمترین ویژگیها و اهداف دورههای مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی است.
بختیاری با بیان ویژگیهای اعتبارنامه عالی حکمرانی نیز تاکید کرد: ما در مدیران، شکل گیری و ایجاد قابلیت حل مسله را دنبال میکنیم و برنامههای آموزشی و تربیتی برای حکمرانان آینده را نیز مد نظر داریم.
رییس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی همچنین افزود: ما افراد مستعد را آماده میکنیم که راهبری مسولیتهای بالاتری را در دست بگیرند از این رو به دنبال افزایش کارآمدی و اثر بخشی دانشجویان و فارغ التحصیلان هستیم.
بختیاری با بیان اینکه ظرفیت مدرسه مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی متعلق به نظام است و موظف به ارئه راه کار حل مسائل هستیم گفت: یکی از مسائل اولویت دار ما در کنار مسله ارز، مسله سوخت است و به ما ابلاغ شده که در این زمینه باید برای دولت و نظام راه حلهایی ارائه دهیم.