آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۲۰۱۲
جانشین سازمان بسیج مستضعفین:

دوران دفاع مقدس باید به خوبی تبیین شود

سردار قریشی روایتگری را کار مهم عوامل اجرایی راهیان‌نور دانست و گفت: دوران دفاع مقدس باید به خوبی تبیین شود و در روایتگری باید از تغییر دوران دفاع مقدس و روایت درستی از این موضوع انجام شود.

دوران دفاع مقدس باید به خوبی تبیین شود

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو سردار سیدقاسم قریشی، جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور در آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره «ره آورد سرزمین نور» و همایش تجلیل از عوامل اجرایی راهیان‌نور در کرمان با اشاره اقدامات و افتخارات مردم کرمان در دوران انقلاب و دفاع مقدس، گفت: ملت‌ها همواره سعی می‌کنند یک روایت مفصل از ایستادگی‌ها و موفقیت‌هایشان در تاریخ داشته باشند در تاریخ ایران نیز قهرمانان بزرگی داشتیم در تاریخ انقلاب با قهرمانانی ارتباط داشتیم که واقعی و شبه افسانه هستند و می‌توان آن‌ها را بیان کرد.

وی با اشاره بر سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه راهیان‌نور یک فناوری است که واقعیت‌های صحنه جنگ را به نمایش می‌گذارد و افراد با حضور در این مناطق درکی از دوران دفاع مقدس پیدا می‌کنند، افزود: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند راهیان‌نور دستاورد‌های ارزشمندی داشته و شهید حججی‌ها دستاورد همین راهیان‌نور هستند.

سردار قریشی راهیان‌نور را راهی برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمن دانست و تصریح کرد: در راهیان‌نور جوانان و نوجوانان با چیزی که در دوران دفاع مقدس اتفاق افتاده آشنا می‌شوند.  

او گفت: همچنین مدیریت و عمل جهادی دستاورد راهیان‌نور است، مسائل و مشکلات با کار جهادی حل می‌شود و الگوی کار جهادی در راهیان‌نور است.

وی به تعابیر مقام معظم رهبری در مورد راهیان‌نور از جمله تعبیر معدن طلا، اشاره کرد و گفت: جزء به جزء دفاع مقدس زیباست، اما خیلی از واقعیت‌های دفاع مقدس به دلایل مختلفی گفته نشده و یا نتوانستیم خوب آن‌ها بیان کنیم، اما فرصت خوب راهیان نور می‌تواند به ما برای بیان خوب دفاع مقدس کمک کند.

او تاکید کرد: همچنین یکی از شروط روایتگری دفاع مقدس این است که خود را جای رزمندگان بگذاریم. اشراف و آگاهی کامل، مطالعه، داشتن عشق و ایثار و انجام کار‌های بزرگ از جمله دیگر شرایط روایتگری دفاع مقدس است.

*تأثیرگذاری معارف جنگ و ایثار

سپس فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به وسعت استان کرمان و نحوه برگزاری اردو‌های راهیان‌نور در استان، گفت: شرکت‌کنندگان در این اردو‌ها ابتدا از شهرستان‌ها به مرکز استان می‌آیند و سپس به سمت سرزمین نور حرکت می‌کنند، همچنین اردو‌های راهیان‌نور دانش‌آموزی موضوع ویژه‌ای است که براساس ابلاغیه‌ها انجام می‌شود و دانش‌آموزان یک شب باید در شیراز باشند.

سردار محمدعلی نظری با اشاره به تأثیرگذاری معارف جنگ و ایثار و شهادت، افزود: سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نفر از اقشار مختلف مردم کرمان به سرزمین نور رفتند که بیش از ۴۵۰۰ نفر آن‌ها دانش‌آموز بودند.  

او اظهار داشت:تمرکز اردو‌های امسال بر روی اقشار مختلف بود و علاوه بر راهیان پیشرفت، راهیان‌نور را پیش گرفتیم و امسال ۴۴۹۳ دانش‌آموز و تعداد زیادی از دانشجویان به این اردو‌ها اعزام می‌شوند.  

وی افزود: هدف گذاری برای راهیان‌نور دانشجویی بیش از ۴۵۰۰ نفر است.

سردار نظری از اعزام بیش از ۷۱۷۵ نفر از اقشار کارگری، ادارات، پیشکسوتان، بخش عمران، کشاورزی صنعت به اردو‌های راهیان‌نور خبر داد و اظهار کرد: در نوزدهمین جشنواره «ره‌آورد سرزمین نور» ۱۲۵ اثر رسانه‌ای و محتوایی در حوزه‌های کمیک‌موشن، کلیپ، خاطره ارسال شده که پس از داوری‌های انجام شده و از ۱۶ نفر تقدیر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار