گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو- رئوف توکلی؛ چرا برخی کشورهای دنیا آژانس کاریابی فلسطینیان اونروا را تحریم کردند؟
رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که 12 نفر از کارمندان آژانس امدادرسانی و کاریابی پناهجویان مردم فلسطین معروف به اونروا در عملیات طوفان الأقصی دست داشته اند.
به راستی آیا این ادعای رژیم اسرائیل درست است؟
ادعای صهیونیستها مبنی بر دست داشتن 12 کارمند از 31 هزار کارمند اونروا در عملیات طوفان الأقصی صهیونیستها خشم آمریکا و آلمان و انگلیس و کانادا و سوئد و اتریش و هلند و فنلاند و ژاپن و دیگر کشورها را به همراه داشته است و باعث شده تا آنان کمکهای مالی خود را به اونروا به حالت تعلیق در آورده و فاجعه انسانیای در نوار غزه بوجود آورند.
این ادعا همانند ادعاهای دیگر رژیم بدون هیچ دلیل متقنی بوده است.
12 وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانسی که موضوع آن نسل کشی مردم فلسطین بوده است، شرکت کردند.
حال سوال اینجاست؛ آیا اسرائیل مجازات شد؟! آیا حمایت مالی از این رژیم متوقف شد؟ طبیعتا خیر!
اما سه دلیل اصلی و واقعی که باعث توقف حمایت مالی از اونروا شد این است:
دلیل اول انتقام از اونروا است؛ به این علت که گزارشهایی که این آژانس در مورد وضعیت مردم مظلوم فلسطین ارائه میکرد، در دیوان بینالمللی لاهه مطرح شد و خشم اسرائیلیها را به همراه داشت
دلیل دوم تحت فشار گذاشتن آنتونی گوتریش، دبیرکل سازمان ملل متحد بود. همانطور که مشخص است اونروا یک آژانس حمایتگرانه است که زیر نظر سازمان ملل متحد فعالیت میکند و این اقدام باعث فشار به دبیرکل سازمان ملل بشمار میرود. از سوی دیگر مواضع قاطع گوترش در حمایت از مردم فلسطین و توقف جنگ در نوار غزه دلیل مضاعفی بر عصبانیت رژیم اسرائیل از گوترش تلقی میشود.
رژیم اسرائیل به این دلیل اقدام به تحریم اونروا و تشویق کشورهای دیگر به این کار گرفت، چون ادامه فعالیت و حضور اونروا، به معنای ادامه موضوع پناهجویان و بازگشت آنان به خانههای خود است. این یعنی نابودی اونروا یعنی نابودی مردم فلسطین که خواسته قلبی اسرائیل است.
توقف حمایت مالی از اونروا یعنی دست داشتن در جنایت کشتار دسته جمعی مردم فلسطین، یعنی کشتن نزدیک به 6 میلیون پناهجو و آواره فلسطینی. البته باید متذکر شد فعالیت اونروا محدود به نوار غزه نیست، بلکه این آژانس در کرانه باختری، لبنان و اردن نیز به پناهجویان فلسطینی خدمات ارائه میکند