کد خبر:۱۱۳۲۳۱۸

عملیات اجرایی ساخت ۶۰ هزار واحد مسکونی دانشگاهیان آغاز شد

عملیات اجرایی ساخت بیش از ۶۰ هزار واحد مسکونی دانشگاهیان در سراسر کشور امروز با حضور رییس جمهور و وزرای راه و شهرسازی، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شد.
عملیات اجرایی ساخت ۶۰ هزار واحد مسکونی دانشگاهیان آغاز شد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم گفت: بعد از بازگشایی دانشگاه‌ها تا به الان ۳۵۰ واحد خوابگاه متاهلی به بهره‌برداری رسید، ۳ هزار و ۲۰۰ واحد نیز در حال احداث است و تا یکسال آینده تکمیل می‌شود، ۲ هزار و ۶۰۰ واحد هم کار‌های مقدماتی آن انجام شده است.

وی افزود: ما در پردیس‌های اصلی دانشگاهی اگر بتوانیم منازل مسکونی و خوابگاه متاهلی داشته باشیم دسترسی دانشجویان متاهل ما و اعضای هیات علمی جوان ما در بدو استخدام به مراکز پژوهشی و رفاهی راحت‌تر خواهد بود و این به نفع منافع ملی کشورمان است.

وزیر علوم گفت: یک نمونه موفق دانشگاه صنعتی اصفهان است که از بدو استخدام تا زمان بازنشستگی منازل مسکونی در اختیار اعضای هیات علمی می‌گذارند.

وی افزود: در حال حاضر ما نمی‌توانیم از زمین‌های پردیسان استفاده کنیم، زیرا طبق قانونی که داریم ساخت و احداث منازل مسکونی سازمانی را ممنوع کردند اگر این قانون از مراجع ذی صلاح اخذ شود مشکل نخبگان ما حل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار