آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۳۵۸۳
رئیس دانشکده ایرانشناسی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان:

مشارکت در انتخابات نشان دهنده وفاق ملی و حفظ آرمان‌ها است

فصیحی هرندی گفت: انتخابات همیشه برای تعیین سرنوشت همه کسانی که در یک نظام دموکراتیک زندگی می‌کنند نقش اساسی دارد و مشارکت در انتخابات نشان دهنده وفاق ملی و حفظ آرمان‌ها است.
مشارکت در انتخابات نشان دهنده وفاق ملی و حفظ آرمان‌ها است

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مجید فصیحی هرندی رئیس دانشکده ایرانشناسی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان در مصاحبه‌ای در خصوص شرکت در انتخابات ۱۱ اسفندماه اظهار داشت: انتخابات همیشه برای تعیین سرنوشت همه کسانی که در یک نظام دموکراتیک زندگی می‌کنند نقش اساسی دارد و هیچ موقع از حساسیت انتخابات در هیچ دوره‌ای کاسته نمی‌شود و هر دوره‌ای ممکن است حساسیت‌های خاص خودش را داشته باشد.

او اظهار داشت:اینکه مردم در تعیین سرنوشت خود دخالت داشته باشند از طریق صندوق رای و انتخابات، یک مسئله اساسی در همه جوامع بوده و سال‌ها انسان‌ها برای رسیدن به این حق مبارزه کرده اند.

وی افزود: تاریخ نشان دهنده این مطلب است که چه کسانی برای اینکه به این حق برسیم که بتوانیم سرنوشت خود را در انتخابات تعیین کنیم فداکاری‌های زیادی انجام داده اند و عده زیادی از انسان‌ها در سختی‌ها و دشواری‌ها قرار گرفته اند و در خیلی جوامع این اتفاقات افتاده تا مردم به حق خودشان برسند.

وی ادامه داد: وقتی این موضوع در اختیار ما است باید با تمام وجود از آن پاسداری کنیم و با شرکت در انتخابات نظرمان را برای تعیین سرنوشت خودمان داشته باشیم.

فصیحی هرندی بیان داشت: اگر واقع گرایانه به عدم مشارکت در انتخابات نگاه کنیم در داخل کشور به نفع هیچکس نیست؛ کسانی از این موضوع نفع می‌برند که بدخواه مردم و جامعه هستند به دلیل اینکه اگر مشارکت ضعیف باشد حتما تاثیرات خودش را در تصمیم سازی‌های بعدی خواهد داشت.

وی گفت: مشارکت همه جانبه مردم در تعیین سرنوشت خودشان نشان دهنده یک وفاق ملی و حفظ آرمان‌ها است و علیرغم تمام مشکلات و نارضایتی‌هایی که وجود دارد باید در انتخابات حضور پیدا کنیم و نقش خود را ایفا کنیم.

رئیس دانشکده ایرانشناسی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان با اشاره به اینکه عدم مشارکت نمی‌تواند مسئله‌ای را حل کند، بعضی‌ها گمان دارند اگر مشارکت نکنند اعتراض خود را برای تغییر وضعیت نشان می‌دهند، گفت: با فرستادن نماینده‌ای که مدنظر خودمان است در بین کاندیدا‌هایی که حضور دارند، با انتخاب نماینده‌ای که با تفکر و سلایق افراد نزدیک‌تر باشد مستقیما در تغییرات نقش داشته باشیم.

وی ادامه داد: بنابراین عدم شرکت دقیقا آنچه را برای ما به وجود می‌آورد که ما نمی‌خواهیم به آن برسیم و آنچه را به دست ما نمی‌رساند که ما می‌خواهیم به آن برسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار