کد خبر:۱۱۳۴۴۸۲

حماس: کشتار فجیع غزه در تاریخ جنایات جنگی بی‌سابقه است

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به بمباران خیابان الرشید غزه اعلام کرد که کشتار فجیع غزه در تاریخ جنایات جنگی بی‌سابقه است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز پنجشنبه در واکنش به کشتار شهروندان فلسطینی در خیابان الرشید غزه اعلام کرد: کشتار فجیع غزه که در تاریخ جنایات جنگی بی‌سابقه است، در چارچوب جنگ گرسنگی و آوارگی علیه ملت ما صورت می‌گیرد.

جنبش حماس افزود: از اتحادیه عرب و شورای امنیت می‌خواهیم فوراً تشکیل جلسه داده و این رژیم جنایتکار را ملزم به توقف کشتار جمعی و پاکسازی قومی کند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین از امت عرب و اسلامی و آزادگان جهان خواست با برپایی تظاهرات گسترده کشتار صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین را محکوم کنند.

مقاومت فلسطین بار دیگر از جامعه جهانی و سازمان ملل خواست به مسئولیت‌های قانونی خود در توقف جنگ و نسل‌کشی علیه ملت فلسطین عمل کرده و جلوی حملات شبانه روزی این رژیم را بگیرند و تدابیر لازم را برای ارسال کمک‌های فوری غذایی به شیوه‌ای امن به اقصی نقاط نوار غزه اتخاذ کنند.

جنبش حماس افزود: ما دولت فاشیست و جنایتکار «اسرائیل» و ارتش نازی آن و دولت بایدن را مسئول کامل این جنایت و تشدید نسل‌کشی و پاکسازی قومی می‌دانیم.

اشغالگران رژیم صهیونیستی در اقدامی غیرانسانی و وحشیانه، شهروندان فلسطینی را که در خیابان الرشید در شهر غزه منتظر دریافت کمک‌های ارسالی بودند، بمباران کردند.

شبکه خبری المیادین گزارش داد که در این کشتار دست کم ۱۰۰ نفر شهید و حدود ۱۰۰۰ نفر مجروح شدند.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد، اشغالگران رژیم صهیونیستی در اقدامی غیرانسانی و وحشیانه، شهروندان فلسطینی را که در خیابان الرشید در شهر غزه منتظر دریافت کمک‌های ارسالی بودند، بمباران کردند؛ که در پی آن ۱۰۰ نفر شهید و بیش از ۳۰۰ نفر دیگر زخمی شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار