کد خبر:۱۱۳۴۵۴
سخنگوي وزارت امور خارجه- 3:
اميدواريم شاهد موفقيت دولت لبنان باشيم
سخنگوی وزارت امور خارجه ابراز امیدواری کرد كه شاهد موفقیت دولت لبنان و حمایت همه گروهها از این دولت باشیم.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» رامین مهمانپرست در ادامه نشست خبری، در پاسخ به سوالي درباره تحولات اخیر لبنان اظهار داشت: مجموعه گروه ها و احزاب سیاسی با مشارکت همدیگر و رایزنی در فضای کاملاً آزاد تصمیم می گیرند، مسیر خود را انتخاب می کنند، دولت تشکیل می دهند و از وحدت و یکپارچگی آن کشور دفاع می کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: امیدواریم با این رایزنی ها و مشاوره ها شاهد موفقیت دولت لبنان و حمایت همه گروه ها از این دولت باشیم؛ زیرا معنای این موفقیت، ایجاد ثبات، امنیت و پیشرفت بیشتر در لبنان و کشورهای منطقه خواهد بود.
وي گفت: اتفاقی که در منطقه خاورمیانه و در شمال آفریقا با آن روبرو هستیم حرکتی مردمی است که البته در کشورهای مختلف دارای ویژگی های متفاوتی است.
مهمانپرست در پاسخ به خبرنگاری درباره تحولات منطقه خاورمیانه افزود: شرایط کشورها و نوع حضور مردم در این کشورها یکسان نیست و باید هر کدام از آنها را با توجه به ویژگی ها و خصوصیات همان کشور و حضور ملت بررسی کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: هر جایی که اکثریت ملت خواستار تغییر باشند و نظام عادلانه ای را دنبال کنند، باید از خواست اکثریت ملت حمایت کرد و به آن احترام گذاشت.
وي تاكيد كرد: چیزی که میان همه ملت های منطقه مشترک است نوعی بیزاری و تنفر از دخالت های آمریکا و دیگر کشورهای غربی و نفرت از رژیم صهیونیستی و تهدیدات و تجاوزات آن رژیم نامشروع به کشورها و ملت های منطقه مي باشد که به دنبال کسب منافع خودشان و پایمال کردن حقوق ملت ها هستند.
مهمانپرست گفت: طبیعی است وقتی این موج مردمی منافع آمریکایی- صهیونیستی را تهدید می کند، آنها به دنبال ترفندها و توطئه هایی هستند تا اگر نمی توانند جلوی این حرکت را بگیرند، تلاش کنند تا این حرکت ها را به انحراف بکشانند.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: هوشیاری و آگاهی ملت های منطقه می تواند پیروزی آن ملت ها را در رسیدن به خواسته های برحقشان تضمین کند.
وی با تاكيد بر اينكه باید همه ملت ها هوشیار باشند، اضافه کرد: اتفاق بسیار بزرگی در حال وقوع است و این موضوع منافع قدرت ها را تهدید کرده است، بنابراين مردم حتماً باید مراقب شیطنت ها و دسیسه های آنها باشند.
مهمانپرست گفت: آن طور که ما متوجه می شویم خاورمیانه جدیدی در حال شکل گیری است، اما نه آن خاورمیانه ای که مقامات آمریکایی خواب آن را می دیدند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰