کد خبر:۱۱۳۵۲۰۷

دوره آموزش تخصصی ویژه مددکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور برگزار می‌شود

مدیرکل دفتر مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: دوره آموزش تخصصی مددکاری اجتماعی ویژه مددکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور برگزار می‌شود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بهروز بزرگی، با اشاره به برگزاری همایش آموزشی مددکاران سراسر کشور گفت: در راستای اجرای دستور معاون رئیس جمعور و رئیس بنیاد شهید مبنی بر برگزاری دوره‌های آموزش مددکاری اجتماعی ویژه پرسنل بنیاد، دوره آموزش تخصصی مددکاران سراسر کشور با همکاری اداره کل توسعه منابع انسانی ۱۴ الی ۱۸ اسفندماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: به منظور بهره‌گیری از شیوه‌های جدید در ارائه خدمات مددکاری و مشاوره و ضرورت روزآمد کردن دانش و مهارت‌های نیروی انسانی و هماهنگی آنان با سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی برگزاری این دوره آموزش تخصصی در جهت اجرای مطلوب مددکاری و ایجاد توانایی حرفه‌ای و دانش لازم همراه با انگیزه خدمت به ایثارگران و خانواده‌های آنان مورد توجه قرار گرفته است.

بزرگی اظهار کرد: آموزش منابع انسانی به ویژه آموزش‌های کاربردی در نحوه ارائه خدمات بسیار مؤثر و تعیین کننده است و از آنجا که برگزاری این دوره‌ها جنبه بازآموزی برای مددکاران داشته تا با تازه‌ها و روش‌های نوین مددکاری آشنا شوند دفتر مددکاری و مشاوره به منظور پاسخ‌گویی به این نیاز و در راستای ارتقاء سطح دانش و مهارت مددکاران و مشاوران اقدام به برنامه‌ریزی و برگزاری دوره آموزشی مددکاری اجتماعی با حضور ۲۷۰ نفر از مددکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور کرده است.

مدیرکل دفتر مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: آموزش‌های مبتنی بر ابعاد نظری و تئوریک به ندرت می‌تواند نیاز‌های آموزشی منابع انسانی را تأمین کند بر همین اساس علاوه بر آموزش‌های تخصصی نظری در این برنامه آموزش‌های عملی و کاربردی در قالب کارگروه‌های تخصصی به منظور ارتقاء سطح کیفی فعالیت‌ها و ایجاد انسجام و هماهنگی و وحدت رویه در ارائه خدمات مددکاری و مشاوره به جامعه هدف پیش‌بینی شده است تا ضمن تبیین سرفصل‌های نظری نسبت به آموزش مفاهیم عملی و کاربردی نیز اقدام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار