به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، عاطفه خادمی مشاور اجتماعی وزیر ارشاد با بیان مقدمه ای درباره جریان شناسی وشخصیت شناسی در حوزه زنان گفت : اساسا هیچوقت بنا نداشتم در حوزه زنان کنشگری داشته باشم دغدغه من سیاست حکمرانی بود منتهی تجربه زیستن من را به سمت حوزه زنان متمایل کرد. در جایی که فعالیت می کردم متوجه اختلالاتی شدم که من را به سمت این حوزه سوق داد میخواستم ببینم واقعیت زن در جمهوری اسلامی چیست، دغدغه من پس قدرت در حوزه زنان بود؛ آن زمینه شناختی در من ایجاد کرد؛ اولین خدمات را دولت سازنده انجام داد و دفتری برای مسائل زنان شکل داد اما اصل داستان روایت دیگری دارد نمی توان آن را نادیده گرفت الگوی سوم این اتصالات را دارد که قابل هضم نیست. وضعیتی که الان گرفتارش هستیم نیازمند آن هست که عقبه ای داشته باشیم.
وی درباره مفهوم الگوی سوم توضیح داد:
ورود من در الگوی سوم منظومه ای بود، از سال 94 منظومه خوانی آقا را شروع کردم سپس پروژه خانواده و طراحی دستگاه رهبران فکری را شروع کردم اما در منظومه خوانی همانطور که حضرت آقا تاکید دارند اگر می خواهید من را بشناسید به منظومه امام نگاه کنید من هم از این موضوع استفاده کردم منظومه فکری رهبر انقلاب را مطالعه کردم وقتی به منظومه مراجعه کردم مسیرم متفاوت شد پس با مطالعه عقبه الگوی سوم تغییراتی دیدم و این فهم الگوی سوم را برای من متفاوت کرد وبدیهیاتی را برای من داشت و اما تعریف الگوی سوم به این صورت است که این الگو زنی عفیف، محجبه و شریف است این معانی خیلی فراتر است چون انسانی که خود کنترل است عفیف است.
مشاور اجتماعی وزیر با بیان اینکه با نگاه توحیدی مسئله زن حل شده است گفت: گفتند توحید در طاعت اگر عملی شود باید رهبر را بشناسید، در حاکمیت هم باید حاکم را بشناسیم و اما در حاکمیت باید اتحاد داشته باشیم و مسائل دیگر؛ این فضا، فضای توحیدی مکتب توحید است که در ادامه تغییر و تحولاتی شکل می گیرد؛ ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی، فقر و... چالش های مکتب توحیدی است، وقتی به منظومه اشاره می کنیم این مسائل را باید پاسخ دهیم.
دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ وارشاد با بیان اینکه باید به گذشته الگوی سوم نگاه کنیم خاطر نشان کرد:عقبه الگوی سوم بسیار مهم است چون در گذشته مکتبی بوده، خلق شده و اتفاقاتی برای آن افتاده است همه موضوعاتی است که باید برسی شود در کنار آن اگر عرصه بیرونی را ببینیم تحولات حوزه زنان قابل درک می شود . وقتی به این شرایط می رسید آن وقت مفهوم وکار گزاری خلق می شود وقتی عرصه را شناختید خلق کردید مفهوم انسان انقلابی را می بینید که دارای ویژگی هایی است چون تقوی دینی، سیاسی و باورها وارزشهای را می داند که جنسیت ندارد اعم از زن ومرد است چون کارگزار مکتب باید باشد، این عقبه واقعا جا انداختن عظمت الگوی سوم است قبل از آنکه الگوی سوم باشید انسان انقلابی هستید وقتی این موضوع را باز کنید خیلی مسائل حل می شود اگر آن را نادیده بگیرد با چالش مواجه می شوید.
وی افزود : در مورد عرصه درونی و بیرونی دو اتفاق میافتد چون در فضای حکمرانی انجام می شود و مشخص کردن نقش عرصه درونی با خوانش از زنان باید انجام شود؛ باید بدانید در حکمرانی به دنبال چه هستید در جایی از نظام ارزش و آرمان برای زنان صحبت می کنیم ولی آن چیست که در طراحی نظامات باید امتداد پیدا کند!