نجات 34 شهروند درحوادث شب وروز گذشته تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۵۹۵

نجات 34 شهروند درحوادث شب وروز گذشته تهران

کلانشهر تهران در شب و روز گذشته شاهد 65 آتش‌سوزی و حادثه دیگر بود كه اتش نشانان موفق شدند34 شهروند گرفتار شده در حوادث را نجات دادند.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، در24 ساعت گذشته(از ساعت 7 بامداد دیروز تا ساعت 7 بامداد امروز) 822 آتش‌نشان با حضور بموقع در محل حوادث مختلف و آتش‌سوزی در شهر تهران 38 ساعت عملیات امداد و نجات و خاموش كردن آتش را انجام و 34 شهروند گرفتار شده در حوادث را نجات دادند.
 
در این مدت 17 آتش‌سوزی از جمله آتش‌سوزی در 7 واحد مسكونی، 4 فروشگاه و 3 دستگاه خودرو رخ داد که با حضور آتش‌نشانان همه آنها مهار، کاملا خاموش و از بروز خسارت بیشتر جلوگیری شد.
 
آتش‌نشانان همچنین عملیات امداد و نجات را در 48 حادثه گوناگون دیگر از جمله 12 حادثه آسانسور، 11 مورد گیر کردن حلقه انگشتری در انگشت، 5 حادثه گرفتار شدن افراد دراماكن مختلف و 4 حادثه رانندگی انجام دادند و خدمات ایمنی را ارائه کردند.
 
در جریان آتش‌سوزی‌ها و حوادث شب و روز گذشته تهران یک نفر جان خود را از دست داد و 8 نفر آسیب دیدند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار