سفارت رژیم صهیونیستی در محاصره مردم اردن
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۸۲۷۹

سفارت رژیم صهیونیستی در محاصره مردم اردن

صد‌ها نفر از مردم اردن شب گذشته و پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت برای آتش‌بس در نوار غزه، سفارت رژیم صهیونیستی را در امان محاصره کردند و اجرای فوری این قطعنامه را خواستار شدند.
سفارت رژیم صهیونیستی در محاصره مردم اردن

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه خبری قدس، ده‌ها نفر از مردم اردن دوشنبه شب و پس از تصویب قطعنامه آتش‌بس در نوار غزه در شورای امنیت، سفارت رژیم صهیونیستی در امان را به محاصره خود درآورده و توقف فوری تجاوز به نوار غزه را خواستار شدند.

تظاهرکنندگان با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین، ضد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شعار دادند.

نیرو‌های امنیتی اردن نیز شماری از تظاهرکنندگان را در اطراف سفارت رژیم صهیونیستی بازداشت و برای متفرق کردن آن‌ها از گاز اشک‌آور استفاده کردند.

تظاهرکنندگان اردنی در اطراف سفارت رژیم صهیونیستی در اردن در حمایت از ابوعبیده سخنگوی گردان‌های قسام شعار سر دادند.

در شهر اربد اردن نیز تظاهرات گسترده‌ای در حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی برگزار شد.

ده‌ها نفر از ساکنان شهر الکرک اردن هم در حمایت از مردم غزه شعار سر دادند و توقف تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی را خواستار شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار