آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۸۷۴۲
سرهنگ موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ:

از حمل و قراردادن سبزه روی خودرو حین حرکت در روز طبیعت خودداری کنید/ برخورد پلیس با تخلفات ساکن در روز طبیعت/ کلاه ایمنی ضامن سلامتی موتورسواران در سیزده بدر و هر روز سال

از حمل و قراردادن سبزه روی خودرو حین حرکت در روز طبیعت خودداری کنید/ برخورد پلیس با تخلفات ساکن در روز طبیعت/ کلاه ایمنی ضامن سلامتی موتورسواران در سیزده بدر و هر روز سال

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور رییس پلیس راهور تهران بزرگ با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در شب‌های قدر در خصوص روز طبیعت و تمهیدات پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: پلیس راهور تهران بزرگ با آماده باش ۱۰۰ در روز طبیعت رانندگان محترم تهرانی را به رعایت قوانین و تردد با سرعت مطمئنه در آخرین روز از تعطیلات نوروز دعوت می‌کند.
موسوی پور افزود: در روز طبیعت رانندگان از حمل بار غیر متعارف و سوار کردن افراد در قسمت حمل بار وانت بار‌ها جدا خودداری نمایند.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان موتورسیکلت در روز طبیعت ضمن استفاده از کلاه ایمنی از حمل بار غیر متعارف و حرکات مخاطره آمیز خودداری نمایند.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: در روز طبیعت پلیس راهور تهران بزرگ با تخلفات حادثه ساز از جمله سرعت و سبقت غیر مجاز. تشدید برخورد خواهد داشت.

رییس پلیس راهور تهران در پایان گفت: ,همشهریان محترم در روز طبیعت از قرار دادن سبزه روی سقف، صندوق عقب و... وسیله نقلیه که موجب حواس پرتی رانندگان دیگر و حتی مخاطرات بیشتر می‌شود خودداری کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار