آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۹۶۸۱

پربارش‌ترین حوضه‌ها مشخص شدند/ارومیه جلوتر از خزر

حوضه آبریز دریای خزر و دریاچه ارومیه با مقدار میانگین به ترتیب ۳۴.۱ و ۴۷.۵ میلیمتر و بیشینه نقطه‌ای ۹۷.۷ و ۹۵.۶ میلی‌متر پر باران‌ترین حوضه‌های کشور در هفته جاری خواهند بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس جدیدترین گزارش مؤسسه تحقیقات آب، برای هفته جاری (۱۸ تا ۲۴ فروردین) وقوع بارش‌ها در بیشتر مناطق نیمه شمالی، غرب و جنوب غربی کشور پیش‌بینی می‌شود. در این مناطق کشور، مقادیر تجمعی بارش ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر پیش‌بینی شده است.

بر اساس تقسیمات حوضه‌های درجه یک کشور، حوضه آبریز دریای خزر و دریاچه ارومیه با مقدار میانگین به ترتیب ۳۴.۱ و ۴۷.۵ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۹۷.۷ و ۹۵.۶ میلی‌متر پر باران‌ترین حوضه‌های کشور در هفته جاری خواهند بود.

همچنین حوضه آبریز مرزی شرق با مقدار میانگین ۶.۳ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۴۹.۱ میلی‌متر کم‌باران‌ترین حوضه درجه یک کشور است؛ از میان حوضه‌های درجه ۲ کشور، حوضه دریاچه ارومیه با متوسط بارش ۴۷.۵ میلی‌متر و بیشینه بارش ۹۵.۶ میلی‌متر و مرزی غرب با مقدار میانگین ۳۷.۶ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۱۱۷.۲ میلی‌متر پر باران‌ترین حوضه‌های درجه‌دو کشور هستند.

استان‌های شمالی، غربی و جنوب غربی با بارش تجمعی معادل ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر پربارش‌ترین استان‌های کشور در هفته جاری خواهند بود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار