به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا شکارسری، شاعر و پژوهشگر ادبی با بیان اینکه دلخوشی اهالی قلم به روزهای برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران است، بیان کرد: اهالی کلمه میتوانند در فضای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به طور مستقیم با مخاطبان و همکارانشان دیدار داشته باشند و آرزو میکنند که روند برگزاری این نمایشگاه قطع نشود.
لین شاعر گفت: امیدوارم که پس از اتمام فعالیت سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، جلسات بازخوردی برگزار شوند تا اهالی کلمه و فرهنگ دور هم جمع شوند و با تکیه به آمارهای متقن وضعیت امسال را با سالهای قبل مقایسه کنند تا متوجه شوند که نمودار برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران چگونه است.
شکارسری ادامه داد: برگزارکنندگان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران باید از افرادی که به هر شکلی در فضای نمایشگاه حضور نیافتهاند، دعوت کنند که در روزهای پس از اتمام فعالیت نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در یک جا جمع شوند و بگویند که چه میخواهند و سپس متوجه شوند که برگزارکنندگان جشنواره چرا نمیتوانند پاسخگوی آن انتظارات باشند. در واقع با برگزاری جلسات بازخوردی و شنیدن انتظارات همه، اهالی کلمه و فرهنگ را به هم نزدیک میکند.
وی گفت: از نظر من یکی از نقاط مثبت و روشنی که در سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دیده میشود، برگزاری نشستهای نقد و بررسی است، زیرا اساسا واژه فرهنگ بدون نقد، کلمهای نامفهوم خواهد بود و بخش عظیمی از مشکلاتی که در جامعه امروز وجود دارند، به خاطر این ایجاد شدهاند که ما فرهنگ نقد نداریم، در واقع جامعه ما فرهنگ دارد، اما نقد به فرهنگ را نمیپذیرد.
این منتقد ادبی اضافه کرد: نشستهای نقد و بررسی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تلاش میکنند که جامعه ما را با فرهنگ نقد آشنا کنند.
سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه kebab.ir به صورت مجازی برگزار میشود.